DJ i Svenstrup

Hvis du mangler en DJ i Svenstrup er du ikke gået forgæves. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys som helt sikkert vil spille din fest op lige fra starten. Med mange års erfaring med forskellige typer af fester, er vi klædt rigtig godt på til, at give dig den en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi spiller til alle former for fester og vi kommer med et hav af musikgenre og musikkendskab i lommen.

 

Det er kendetegner en DJ til din fest i Nordjylland er efter vores mening god dansemusik, som passer til dine og dine gæsters behov. Det er en fest efter dit hoved og hos MusikDJ er det vigtigt for os, at få frem hvilken musik, der er den rigtige til lige netop din fest. Det gøres ved at have en tæt dialog med dig inden festlighederne omkring dine foretrukne musikalske genrer. En god samtale og en forventningsafstemning er afgørende så alle afkroge vedrørende musikken og det mobildiskotek vi leverer er som det skal være.

MUSIKKEN TIL DIN FEST

Vi arbejder ud fra følgende sætning – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Derfor opfordrer vi dig altid til at lave en ønskeliste med musikgenre, der fungerer som inspirationsliste til DJ’en. Han vil læse din liste igennem, forberede sig, og bygge videre på musiklisten inden den store fest.

Når festen løber af staben i Svenstrup bestræber vi os hele tiden på, at finde den rigtig musik til det rigtig tidspunkt og selvfølgelig til den rigtige stemning. Vi tager gerne imod musikønsker fra gæsterne til festen og sørger for, at det passer ind i den musikstil vi allerede har snakket om tidligere. Vores vigtigste job er, at skabe den helt rigtige fest for dig og derfor skal musikken naturligvis afstemmes dertil.

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt mellem dig og vores DJ til din fest i Nordjylland prioriterer vi meget højt hos MusikDJ. Derfor vil din personlige DJ til festen give dig et opkald hvor i taler sammen direkte og får gennemgået festen punkt for punkt. Dette opkald er samtidig en god mulighed for, at få talt om eventuelle specialønsker, festlige indslag eller andet.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I SVENSTRUP

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.