DJ i Svendborg

Sidder du og planlægger den ultimative fest og mangler du prikken over i’et? En DJ i Svendborg står klar til at hjælpe dig. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en professionel DJ med masser af erfaring, al den fede musik og fascinerende lys til din fest. MusikDJ har et arsenal af DJs som kan give din fest det ekstra element som gør den til noget helt særligt. Vi kan hyres til alle former for fester, og vi kommer med alle de fede features til din fest. Desuden er ingen fest for lille eller for stor.

DANS OG MUSIK

God dansemusik er i vores optik det aller vigtigste ved en DJ til din fest på Sydfyn. Det skal være musik som er lige præcis det du og dine gæster har behov for. Festen er for dig og dine gæster og derfor vil vi hos MusikDJ forsøge, at finde ud af hvilken form for musik du mest af alt vil høre. Den bedste fremgangsmåde for dette er en tæt dialog og god kommunikation. Personlige samtaler og en sund forventningsafstemning er det bedste værktøj til, at finde frem til dine yndlings genre og dine behov, så din fest bliver eminent.

Til din fest i Svendborg er det vigtigt, at musikken passer til stemningen. Så imens dig og dine gæster giver den gas på dansegulvet, vil DJ’en hele tiden aflæse stemningen og spille den rigtige musik på det rigtige tidspunkt.  Det er vores opgave, at skabe rammerne for en fest på kogepunktet og derfor er det vigtigt, at musikken passer perfekt.

Kontakt os i dag

En af de ting vi prioriterer meget højt hos MusikDJ er den personlige kontakt mellem dig og din DJ til din fest på Sydfyn. Derfor ringer din personlige DJ dig op, så i kan tale sammen direkte om eventuelle specielle forhold, indslag eller unikke musiknumre du ønsker til din fest. På den måde kan vi sørge for, at alt kører som smurt til din fest.

Vi har i alle år arbejdet ud fra den samme sætning – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. De bedste forberedelser indebærer blandt andet, at du sender os en liste med 20-25 musiknumre du absolut ikke kan undvære til din fest. Din DJ vil lytte listen igennem og bygge videre på den, så musikken passer til din smag.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I SVENDBORG

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.