DJ i Skive

Ønsker du at gøre din fest endnu federe med en DJ i Skive og omegn, kan du trygt stoppe med at lede. MusikDJ kan tilbyde en yderst professionel DJ med komplet anlæg, fed lyd og lækre lys-effekter, som med garanti vil holde gang i dansegulvet til din fest. Med mange års erfaring indenfor alle typer af fester, gør os i stand til, at leverer en fest du og dine gæster sent vil glemme.

Musikken er oftest det der gør en fest endnu bedre. Til din fest med DJ i Midtjylland kan vi levere fede beats, god dansemusik og lækre lys effekter, som passer til din fest og dig og dine gæster. Dine behov og ønsker vil skabe rammen om hvilken musik der skal spilles til din fest i Skive. Det er vigtigt for os hos MusikDJ, at vi finder den helt rigtige musik til din fest og derfor ønsker vi, at føre en tæt dialog med dig inden det går løs, så vi kan finde ud af, hvilken musik du mener er den rigtige. En personlig kontakt og forventningsafstemning er nogle af de ting der er enormt vigtige og er det der gør os i stand til, at leverer præcis det du ønsker når du booker en DJ i Skive.

Book en DJ i din by

Forberedelse er grobund for en god fest. Derfor vil vi altid bede dig om, at sende os en liste med de musik numre du bare ikke kan undvære, og måske endda de numre du absolut ikke vil høre. Din personlige DJ vil herefter læse listen igennem og bygge videre på den, så han får sammensat en setliste med musik der vil sætte gang i hofterne hos dig og dine gæster.

Alt i mens dig og dine gæster er ved, at danse jeres tøj i laser, vil DJ’en sørge for hele tiden, at tilpasse musikken og lyset til stemningen og dermed sørge for, at dig og dine gæster bare ikke kan stå stille. DJ’en tager altid imod musikønsker fra dine gæster, og vil sørge for at passe dem ind på de rigtige tidspunkter. Vores fornemste opgave er, at sørge for at din fest er vellykket, og at du vågner dagen efter med et minde for livet.

 

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt mellem dig og DJ’en er uundværlig, og noget vi prioritere højt. Dette er også derfor din helt personlige DJ vil ringe til dig, så i sammen kan finde frem til hvordan du ønsker din fest skal forløbe. Her er det også en god mulighed for, at få snakket om eventuelle specielle ønsker, indslag eller andet DJ’en skal være klar over. Sammen kan i gennemgå festen skridt for skridt, så alt bliver som du ønsker det.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I Skive

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.