DJ i Sjælland

Book DJ på Sjælland med komplet lyd og lys, professionelle DJ’s og tæt dialog omkring musikken og jeres ønsker til alle slags arrangementer. Vi har erfaring med store som små arrangementer og levere høj kvalitet i lyd og lys til mere end 600 begivenheder om året. Når du lejer DJ til dit event gennem MusikDJ, kan du sikkert læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet fra start til slut.

KVALITET OG GOD MUSIK HELE AFTEN

Til ethvert arrangement er musikken en stor del af en succesrig stemning og aften. Derfor er det MusikDJ’s fornemmeste opgave at finde frem til netop det musik, og den stemning som du og dine gæster ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i dine forventninger og tror på at du kender dine gæster langt bedre end os, og derfor også ved hvilken slags musik der vil fungere bedst til dit arrangement.

Vi arbejder ud fra filosofien om, at det succesfulde arrangement er bundet op på de bedste forberedelser. Helt grundlæggende er vi som mobil DJ’s til for din og gæsternes skyld. Det er jeres aften, så musikken der skal spilles, skal også bære præg af det I gerne ser fungerer.

 

 

 

Kontakt os i dag

MusikDJ har en bred vifte af DJ’s som kan løfte enhver opgave. Vi bruger derfor dine informationer og forberedelsen forinden, til at finde den helt rigtige af vores DJ’s til din begivenhed. Ved MusikDJ har du også mulighed for at booke en kendt DJ, hvis du ønsker at kaste lidt stjernestøv over dit arrangement.

Book din næste DJ hos MusikDJ - kontakt os i dag!

MODTAG TILBUD PÅ DJ PÅ SJÆLLAND

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.