DJ i Ry

Kender du det, at du er i gang med at planlægge en stor fest for dig og dine venner, men der mangler lige som noget? En DJ i Ry er hvad der mangler. Og den kan du finde her. MusikDJ kan tilbyde dig en professionel DJ med et højt fagligt niveau med alt hvad det indebærer. Anlæg, lys, fed lyd og lækker musik mixet sammen af en DJ vil uden tvivl sætte gang i festen fra starten. Hos MusikDJ har vi mange års erfaring inde for branchen og er derfor i stand til, at levere en fest af rang til dig og dine venner. Der er ingen fest vi ikke kan hyres til, og vores DJ kommer med al den musik du overhovedet kunne ønske dig.

 

MUSIK FOR ALLE PENGENE

God dansemusik og en fed stemning er efter vores mening det vigtigste når du booker en DJ i Midtjylland til din fest. Hos MusikDJ gør vi alt i vores magt for, at din fest bliver en fest med musik efter din smag, og derfor er det vigtigt for os, at vi har en god kommunikation med dig. Hvilken musik der er den rigtige for dig og din fest, betyder alt for om festen bliver en succes. Tæt dialog og udveksling af inspiration er essentielt for, at DJ’en kan spille den musik du ønsker og at alt går som det skal.

Den bedste fest starter med de bedste forberedelser! Derfor vil vi altid bede dig sende os en musikliste med de sange du ikke kan undvære til din fest. Imens din fest i Ry er godt i gang og dine gæster danser deres sko i laser, vil DJ’en hele tiden sørge for, at aflæse dine gæster og stemningen i rummet, så musikken hele tiden passer perfekt. Vi bestræber os på, at holde dansegulvet fyldt hele aftenen og sørge for, at folk hygger sig.

 

Kontakt os i dag

Hos MusikDJ prioriterer vi den personlige kontakt mellem dig og din DJ meget højt, fordi vi mener det skaber den bedste fest i sidste ende. Dette er også grunden til, at din helt egen DJ vil ringe dig op inden festen, og tale med dig omkring dine forventninger, specielle ønsker og eventuelle indslag til selve festen. Det er også her et godt tidspunkt, at gennemgå festen skridt for skridt så i begge er enige om, hvad der skal foregå.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I RY

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.