DJ i Roskilde

Skal du bruge en DJ i Roskilde, så er du endt det helt rigtige sted. MusikDJ kan leverer en yderst professionel DJ med fuldendt anlæg, fed lyd og lækkert lys som kan sætte gang i enhver fest lige fra starten. Med en hel del års erfaring indenfor branchen med alle former for fest, er vi mere end kompetente til, at give dig en usædvanlig god oplevelse. Alle mulige arrangementer kan vi hyres til, og vi kommer med alverdens musikgenre i lommen.

Alfa og omega ved en DJ til din fest i Roskilde er i vores optik god dansemusik, som er efter dig og dine gæster ønsker. Det er en fest for dig og dine kære og hos MusikDJ forsøger vi at finde ud af hvilken type musik, der er den helt rigtige til lige præcis din fest. Dette gøres bedst ved, at have en tæt dialog inden din fest omkring hvilke musikalske genrer du ønsker skal spilles. Samtaler og forventningsafstemning er vigtige så alle detaljer omkring musikken og det mobildiskotek vi leverer er præcis som det skal være.

DIN FEST DIN MUSIK

Hos MusikDJ arbejder vi ud fra denne sætning – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Vi beder dig derfor altid om, at lave en musikliste med din yndlingsmusik, der fungerer som inspiration til musikken. DJ’en vil læse musiklisten igennem, forberede sig ud på bedste vis, og bygge videre på musiklisten inden din fest.

Når din fest i Roskilde er skudt i gang skal vi hele tiden forsøge, at fornemme stemningen så den rigtig musik bliver spillet på det rigtig tidspunkt. Vi tager altid imod musikønsker fra dig og dine gæster til festen og vil sørge for, at det passer ind i den musikstil vi sammen er blevet enige om. Vores vigtigste opgave er, at skabe en helt fantastisk fest for dig hvorfor musikken skal stemme overens med det forberedte.

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt mellem dig og din DJ, ved leje af DJ til din fest i Hovedstadsområdet er en meget høj prioritet hos MusikDJ. Derfor vil din personlige DJ til festen foretage et opkald til dig hvor i taler sammen og gennemgår festen punkt for punkt. Det er også her en god mulighed, at få talt om eventuelle særlige behov, krav eller specialønsker der måtte være.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I ROSKILDE

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARER TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.