DJ I RINGSTED

Det vigtigste ved en DJ til din fest i Ringsted er efter vores overbevisning fed musik, som passer til dig og dine gæster. Det er din fest og hos MusikDJ mener vi det er alpha og omega, at vi finder ud af hvilken musik, der er den rigtige til netop din fest. Dette gøres ved hjælp af en god dialog mellem os og dig inden din fest så vi sikre os, at DJ’en spiller den slags musik du foretrækker. Tæt kommunikation og udveksling af inspiration er en prioritet så alt til din fest bliver efter dine ønsker.

 

 

DIN FEST DIN MUSIK

Vores motto er: den bedste fest starter med de bedste forberedelser. For at DJ’en kan forbedrede sig bedst, beder vi dig derfor altid om, at sende os en musikliste som inspirationsliste til DJ’en. Han vil hente ideer fra din liste, bygge videre på musiklisten inden selve festen og på den måde sørge for at musikken passer til dine ønsker.

Mens dig og dine gæster har et brag af en fest forsøger DJ’en hele tiden, at læse stemningen, så han kan tilpasse musikken så der er mest mulig gang i din fest hele tiden. Musikønsker fra gæsterne til festen er altid velkomne og DJ’en vil sørge for, at flette dem ind så de passer perfekt til resten af musikken. Vores vigtigste opgave er, at gøre din fest til noget du vil huske, og derfor er det vigtigt at musikken bliver tilrettelagt helt rigtigt.

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt når du lejer en DJ i Ringsted til din fest er en af de ting vi hos MusikDJ ikke går på kompromis med. Derfor vil du blive kontaktet af din personlige DJ inden festen hvor i taler sammen om dine forventninger, og hvad der helt præcist skal foregå til festen. Det er her også et godt tidspunkt, at få snakket om specielle ønsker, forhold eller indslag DJ’en skal tage højde for.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I RINGSTED

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.