DJ i Odense

Ønsker du at supplere din fest med en DJ i Odense og omegn, kan du trygt blive her. Vi kan tilbyde en top professionel DJ med komplet anlæg, fed lyd og lækre lys-effekter, som med garanti vil gøre din fest til noget helt specielt. Vi har mange års erfaring indenfor alle typer af fester og dette gør os i stand til, at leverer en fest af rang.

Forberedelse er alpha og omega for en god fest. Derfor beder vi dig altid om, at sende os en liste med de musik numre du bare ikke kan undvære. Din DJ vil læse listen igennem og bygge videre på den, så han er bedst muligt forberedt til, at spille din fest op på helt nye højder.

MUSIK OG FEST NATTEN LANG I Odense

Musikken er ofte det der gør hele forskellen til en fest. Til din fest med DJ på Fyn leverer vi god dansemusik og fede lys effekter, som passer til dig og dine gæster. En fest aften efter dine ønsker bliver en realitet når vi sørger for, at finde den helt rigtige musik til din fest. For at kunne dette går vi meget op i, at have en tæt dialog inden festlighederne og på den måde klarlægge dine umiddelbare ønsker til hvilke musikgenre du finder passende. Personlig kontakt og forventningsafstemning gør hele forskellen for, at vi kan leverer alt præcis som du vil have det når du booker DJ i Odense.

Når den store dag endelig er kommet, vil DJ’en sørge for hele tiden, at tilpasse musikken og lyset til stemningen og på den måde skabe den helt rigtige fest for dig. Vi tager altid imod musikønsker fra dine gæster, og vil sørge for at passe dem ind på de rigtige tidspunkter. Vores opgave er, at sørge for at alt går som det skal og at du vågner dagen efter med en følelse af en vellykket fest med fed musik.

Kontakt os i dag

En personlig kontakt mellem dig og DJ’en er essentiel, og noget vi prioritere meget højt. Derfor vil din helt personlige DJ ringe til dig, så i sammen kan finde frem til hvordan din fest skal forløbe. Dette er også en god mulighed for, at snakke om eventuelle specielle ønsker, indslag eller andet. Dette er den bedste måde, at gennemgå festen skridt for skridt, så alt bliver som du ønsker det.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I Odense

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARER TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.