DJ i Nordsjælland

Book DJ i Nordsjælland med komplet lyd og lys, professionelle DJ’s og tæt dialog omkring musikken og jeres ønsker til alle slags arrangementer. MusikDJ har erfaring med store som små arrangementer og levere høj kvalitet i lyd og lys til mere end 600 begivenheder om året. Når du lejer DJ til dit event gennem MusikDJ, kan du sikkert læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet fra start til slut.

DJ, LYD & LYS I HØJ KVALITET

Hos MusikDJ har vi meget fokus på service, kvalitet og fleksibilitet ved alle de arrangementer vi spiller til. Vi har altid kvalitets udstyr med, som giver god lyd og et fedt lysshow. Alle vores DJ’s har masser af erfaring bag pulten og er alle i stand til at fange de helt rigtige momenter i løbet af aften, så du sikre dig et festligt arrangement.

Via inspirationsliste og andre informationer fra dig, bliver din DJ matchet op, således at den musikalske profil passer til dig og dine gæster. Vores DJ’s tager også imod ønsker fra gæsterne på aften, men kun i den udstrækning at det passer til den stil du har lagt op til. Alle vores DJ’s har erfaring med at læse et dansegulv og fange momentet således, at den helt rigtige musik bliver spillet på det helt rigtige tidspunkt.

Kontakt os i dag

I MusikDJ arbejder vi ud fra filosofien om, at det succesfulde arrangement er bundet op på de bedste forberedelser. Derfor bruger vi meget tid på forberedelserne til dit arrangement. Helt grundlæggende er vi som mobil DJ’s til for din og gæsternes skyld. Det er jeres aften, så musikken der skal spilles, skal også bære præg af det I gerne ser fungerer.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I NORDJSÆLLAND

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.