DJ i Nibe

Synes du det er besværligt og tidskrævende, at sammensætte din egen playliste? Synes du det er irriterende, at dine gæster altid skifter nummer midt i det hele? Så har MusikDJ en løsning til dig. En DJ i Nibe kan bookes hos os. En DJ til din fest kan sætte prikken over i’et og tilføje noget helt særligt. MusikDJ udlejer DJs med professionelle anlæg, lækker lyd og fede lys. Vi har mange års erfaring med udlejning af DJs og alle vores DJs kender sit fag som de kender deres egen baglomme. 

En fantastisk fest hænger oftest sammen med fantastisk musik. Man kan ikke komme uden om, at en fest bare er bedre når den bliver tilføjet god dansemusik. En DJ i Nordjylland er klar til, at gøre din fest til noget særligt. MusikDJ sørger for, at din musiksmag og dine yndlings numre bliver omdrejningspunktet for din fest. Dette gør vi ved, at føre en tæt dialog og udveksle inspiration så vi er helt enige om, hvilken form for musik der skal spilles og måske også hvilken musik der ikke skal spilles. Det er for os rigtig vigtigt, at din fest går som den skal og at du er glad og tilfreds.

ALTID KLAR TIL FEST

Den bedste fest starter af de bedste forberedelser, er en sætning vi hos MusikDJ altid arbejder ud fra. Når du booker en DJ hos os, vil vi derfor altid bede dig sende os en musikliste med de sange vi ikke må undlade at spille til din fest. Denne liste vil blive givet til din personlige DJ, som vil kigge den igennem, få en føling med din musikstil og derefter bygge videre på den. På den måde sørger vi for, at setlisten til din fest er præcis som du vil have den.

Når din fest i Nibe er skudt i gang vil din DJ sørge for, at musikken han spiller, passer til stemningen i rummet og ikke mindst dig og dine gæster. Det er vigtigt for os, at vores DJs kan aflæse et rum og tilpasse musikken helt perfekt til din fest. Vores DJs vil bestræbe sig på, at holde dansegulvet fyldt hele aftenen og at, dine gæster har et brag af en fest. Skulle dig eller dine gæster have specielle musikønsker er i altid velkomne til, at give dem til vores DJ. Han vil sørge for, at passe dem ind i setlisten og dermed skabe en fed fest for både dig og alle dine gæster.

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt mellem dig og den DJ der skal spilles til din fest, er noget vi prioriterer meget højt hos MusikDJ. Vi mener nemlig, at en personlig kontakt skaber rammerne for den bedste fest. Derfor vil din personlige DJ ringe til dig kort før din fest for, at gennemgå din musikliste, eventuelle specielle musikønsker eller indslag på selve aftenen. I kan også ved denne lejlighed gennemgå festen skridt for skridt, så i begge er indforstået med hvad der skal foregå.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I NIBE

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.