DJ i Kolding

Synes du det er besværligt og tidskrævende, at sammensætte din egen playliste? Synes du det er irriterende, at der altid er nogen der skifter nummer midt i det hele? En DJ i Kolding til din fest kan sætte prikken over i’et og tilføje noget helt særligt. Hos MusikDJ kan du booke en DJ med professionelt anlæg, fed lyd og flotte lys. Vi har mange års erfaring med udlejning af DJs og en DJ fra MusikDJ vil med garanti sætte fart på din fest og spille al den musik du og dine gæster elsker mest. Vi kan spille til alle former for fester, og kommer altid med lommen fuld af musik til dig. 

 

Den fedeste fest indebærer oftest fed musik. En DJ i Sønderjylland er klar til, at gøre din fest ekstra fed. MusikDJ sørger for, at dine yndlings numre bliver kendetegnet for din fest. Dette gør vi ved, at vi fører en tæt dialog så vi er enige om, hvilken type musik du ønsker der skal spilles. Det er en høj prioritet for os, at din fest går som du havde forestillet dig.

FEST NATTEN LANG

Den bedste fest starter med de bedste forberedelser. Denne sætning er et motto vi hos MusikDJ arbejder ud fra. Når du booker en DJ hos os, vil vi på baggrund af dette altid bede dig sende os en musikliste med de sange du bare ikke kan undvære til din fest. Denne liste vil blive videresendt til din personlige DJ, som vil kigge den igennem, få en fornemmesle af din musikstil og derefter bygge videre på den. På den måde sørger vi for, at musikken vi spiller til din fest, kan holde dig og dine gæster på dansegulvet.

Mens dig og dine gæster er godt i gang med, at slide gulvet ned vil din DJ sørge for, at musikken han spiller, passer til jeres humør og stemning. Vores DJs vil sørge for, at holde dig og dine gæster på benene og at, i får en fest i sent vil glemme. Skulle dig eller dine gæster sidde inde med musikønsker i bare må høre, er i altid velkomne til, at give dem til DJ’en. Han vil sørge for, at spille dem på det helt rigtige tidspunkt og dermed være med til, at skabe en fed fest for jer alle sammen.

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt mellem dig og din personlige DJ, er noget vi prioriterer enormt højt hos MusikDJ. Derfor vil din DJ ringe til dig kort før din fest for, at gennemgå den forberedte musikliste, eventuelle specielle ønsker eller indslag på selve aftenen. I vil også gennemgå festen skridt for skridt, så i er helt enige om hvad der skal foregå.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I KOLDING

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.