DJ i København

Leder du efter en DJ i København, så er du kommet til det rette sted. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys som uden tvivl vil spille din fest op lige fra starten. Med mange års erfaring med alle former for fest, er vi klædt rigtig godt på til, at give dig den bedst mulige oplevelse. Alle typer fester kan vi hyres til, og vi kommer med en favn fuld af alverdens musikgenre.

Vi har til formål at skabe den helt rigtige fest for dig hvorfor musikken også skal afstemmes dertil.

MUSIK TIL FEST OG DANS

Omdrejningspunktet ved en DJ til din fest i Hovedstadsområdet er efter vores mening god dansemusik, som er efter dig og dine gæsters behov. Det er en fest-aften i dit tegn og hos MusikDJ søger vi at få frem hvilken musik, der er den rigtige til netop din fest.

Vi arbejder ud fra en sætning – den bedste fest er smedet sammen med de bedste forberedelser. Vi opfordrer dig derfor altid til at lave en musikliste med ønsker, der fungerer som inspirationsliste til musikken. DJ’en vil læse musiklisten igennem, forberede sig ud fra forskrifterne, og bygge videre på musiklisten inden selve festen

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt ved leje af DJ til din fest i Hovedstadsområdet prioriterer vi meget hos MusikDJ. Derfor foretager din personlige DJ til festen et opkald hvor i taler sammen direkte og får gennemgået festen skridt for skridt. Det er samtidig en god mulighed at få talt om eventuelle specialønsker der måtte være. Samtale og forventningsafstemning er afgørende så alle elementer vedrørende musikken og det mobildiskotek vi leverer er fuldstændig på plads.

 

MODTAG TILBUD PÅ DJ I KØBENHAVN

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.