DJ i Hvidovre

Stræber du efter at holde årets fest og skal du derfor bruge en DJ i Hvidovre, er der ingen grund til, at lede videre. Hos MusikDJ kan vi tilbyde dig en yderst professionel DJ med komplet anlæg, super fed lyd og helt igennem fantastiske lys, som med garanti vil gøre din fest endnu federe. Vi har mange års erfaring og har spillet til alle typer fester, store som små, og dette gør os i stand til, at fyre op under din fest.

For os hos MusikDJ er god dansemusik lig med en god fest. Til din fest i Storkøbenhavn kan vi levere netop dette til dig og dine gæster. Det er din fest og derfor skal musikken også passe til dig. Det er enormt vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med den musik vi spiller til din fest, og derfor vil vi altid holde en tæt kontakt og en god kommunikation med dig lige fra starten. Vi mener nemlig, at en tæt kontakt og en sund forventningsafstemning er vejen frem til, at klarlægge dine behov og ønsker, så din fest bliver præcis som du havde ønsket dig.

FEST TIL DEN LYSE MORGEN

Hos MusikDJ mener vi, at grundig forberedelse er alpha og omega for en god fest. Dette er grunden til, at vi altid vil bede dig sende os en liste med alle de musiknumre du absolut ikke kan undvære, og måske også nogle du på ingen måder ønsker skal spilles til din fest. Din helt egen DJ vil kigge listen igennem, få en fornemmelse for din smag og derefter bygge videre på den, så han er så forberedt som overhovedet muligt, til din fest i Hvidovre.

Når dig og dine gæster fyrer den af på dansegulvet vil din DJ hele tiden sørge for, at tilpasse musikken til stemningen og jeres behov, så folk bare ikke kan sidde stille. Musikønsker er altid velkomne hos DJ’en og han vil passe dem ind så det hele passer sammen. Det er vores ultimative opgave, at sørge for, at du får en fest som vil sætte ild i jeres sko og som vil blive snakket om i årevis.

Kontakt os i dag

Som sagt ønsker vi, at holde en god og tæt kommunikation med dig, og her mener vi selvfølgelig også mellem dig og din DJ. Han vil derfor ringe til dig inden din fest, så i kan snakke sammen direkte om hvilke behov, ønsker, specielle indslag og hvad du ellers måtte have behov for, at din DJ i Hvidovre skal vide. På den måde er i enige om hvordan tingene skal foregå. DJ’en er forberedt til punkt og prikke og du føler, at alt kommer til at gå som det skal.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I Hvidovre

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.