DJ i Horsens

Har du planlagt en fest og leder du efter en DJ i Horsens, behøver du ikke lede længere. MusikDJ kan tilbyde en top professionel DJ med komplet anlæg, lækker lyd og smukt lys som bringe din fest op på et helt nyt niveau. Med et bagkatalog af mange års erfaring med alle typer fester, er vi klædt helt rigtigt på til, at give dig en fantastisk oplevelse. Vi kan hyres til alle former for fester, og vi kommer altid med favnen fuld af alverdens musikgenre.

 

HOLDER DIG DANSENDE

Det aller vigtigste ved en DJ til din fest i Midtjylland er efter vores overbevisning rigtig god dansemusik, som er lige præcis som du og dine gæster har behov for. Fordi det er en festaften for dig og dine gæster, forsøger vi hos MusikDJ, at finde ud af hvilken musik, du mener er den rigtige til netop din fest. Dette gøres bedst ved, at føre en tæt dialog inden din fest omkring de musikalske genre du ønsker. Samtale og en forventningsafstemning er uundværlig så diverse elementer vedrørende musikken vores rolle til din fest er fuldstændig på plads.

Mens dig og dine gæster er i fuld gang med, at svinge hofterne af led til din fest i Horsens, skal vi naturligvis hele tiden forsøge, at afkode stemningen så den rigtig musik spilles på det rigtig tidspunkt.

 

Kontakt os i dag

En personlig kontakt mellem dig og din helt egen DJ ved leje af DJ til din fest i Midtjylland er af største vigtighed hos MusikDJ. Derfor vil din personlige DJ foretage et opkald hvor i sammen taler om festen, hvad der skal ske, og om eventuelle specielle ønsker, behov, krav eller indslag DJ’en skal tage med i sin forberedelse. Vores fornemste rolle er, at skabe en vellykket fest for dig, og derfor skal musikken også afstemmes dertil. 

Kontakt os i dag få svar allerede indenfor 24 timer!

MODTAG TILBUD PÅ DJ I HORSENS

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.