DJ i HOLSTEBRO

Er du ved, at planlægge en fest og synes du der mangler noget? Har du brug for en DJ i Holstebro, er MusikDJ her for, at hjælpe dig. Vi kan levere en yderst kompetent DJ med professionelt anlæg, smukt lys og fed lyd til din fest. Vi har mange år på bagen og har spillet til alle typer fester, og dette gør, at vi er de rette til at give dig en oplevelse dig og dine gæster vil snakke om længe. Lige gyldigt om det er en lille eller stor fest, står vi klar, og vores DJ’s vil altid møde op med alle de musikgenre du kunne ønske dig til din fest.

FEST NATTEN LANG

Det vigtigste ved en DJ til din fest i Midtjylland er musik man kan svinge hofterne til, og det skal være musik efter dig og dine gæsters behov. Hos MusikDJ er kundens behov en top prioritet og derfor forsøger vi altid, at finde ud af hvilken musik du helst vil danse til, til din fest, og efter vores overbevisning er en tæt dialog den bedste fremgangsmåde. Det er grundstenen for en vellykket fest med DJ, at vi holder en god kommunikation og en forventningsafstemning, så alt hvad du havde forestillet dig med en DJ til din fest stemmer overens med det du får.

Når dig og dine gæster er i fuld gang med, at danse jeres sko ned til sålen til din fest i Holstebro, vil DJ’en hele tiden prøve, at fornemme stemningen så den musik han spiller passer til det i gerne vil høre. Desuden er han altid åben for musikønsker, og vil sørge for, at de bliver spillet så stemningen fortsat er god resten af aftenen. Når vi spiller til din fest, er det vores fornemste opgave, at sørge for god musik og gode vibes. Alt skal passe sammen når du lejer en DJ i Holstebro.

 

Kontakt os i dag

Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Med dette motto en mente vil vi altid opfordre dig til, at sende os en musikliste som indeholder al den musik du bare ikke kan undvære til din fest. Denne liste vil være inspiration til vores DJ som vil bygge videre på den, og sammensætte en setliste der passer til dig og din fest.

Når du lejer en DJ i Holstebro, er det af største vigtighed for os hos MusikDJ, at den personlige kontakt mellem dig og din DJ er direkte og uden mellemled. Det er vitalt for, at du får en god oplevelse, og dette er også grunden til, at din DJ vil ringe dig op kort før din fest for, at gennemgå din fest punkt for punkt, snakke om specielle ønsker, behov eller indslag DJ’en skal tage højde for.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I HOLSTEBRO

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.