DJ i Holbæk

Står du og mangler noget fed musik til din fest? Så kan en DJ i Holbæk være din løsning. MusikDJ kan tilbyde dig en kompetent og professionel DJ med alt hvad der hører sig til. Med et komplet anlæg, fed lyd og fantastiske lys kan en DJ sætte gang i fødderne hos dig og dine gæster. Vi har mange års erfaring med udlejning af DJs og vi kan bookes til alle former og størrelser af fester. Hos MusikDJ er ingen fest for lille eller for stor.

 

Når dansegulvet er indtaget til din fest vil DJen hele tiden forsøge, at aflæse stemningen og sørge for, at tilpasse musikken, så i kan gå hjem med ømme fødder. Der vil desuden altid være mulighed for dig og dine gæster, at bestille specielle musiknumre i løbet af aftenen, og DJen vil passe dem ind så musikken hænger sammen og passer til den musik du gerne vil høre, og som i har aftalt på forhånd.

GÅ HJEM MED ØMMER FØDDER

Hos MusikDJ mener vi, at god dansemusik er en meget vigtig detalje til din fest på Nordvestsjælland. Den kan være med til, at gøre din fest til noget ekstra særligt, og kan senere bringe gode minder frem om den helt fantastiske aften. Det er din fest, og derfor er det vores største opgave, at sørge for at spille den musik du elsker. En tæt og hyppig dialog er vejen frem, så vi kan finde ud af hvilken musik du ikke kan undvære til din fest i Holbæk.

“Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser”. Dette er vores motto hos MusikDJ. På baggrund af dette motto vil vi altid bede dig sende og en musikliste med 20-25 numre som du bare ikke kan undvære. Den DJ der skal spilles til din fest vil kigge listen igennem, og bygge videre på den så musikken passer perfekt til dig og din fest.

 

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt mellem dig og din personlige DJ er efter vores mening yderst vigtigt. DJ’en vil derfor ringe dig op, så i kan tale sammen direkte og finde ud af præcis hvordan du vil have din fest til at forløbe. Det er her også en god mulighed for, at snakke om dine forventninger, specielle indslag eller andre begivenheder du ønsker DJen skal være klar over. Vi ses til din næste fest!

MODTAG TILBUD PÅ DJ I HOLBÆK

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.