DJ i HILLERØD

Hvis du står og mangler en DJ i Hillerød til din næste fest, er du landet det helt rigtige sted. MusikDJ kan være med til, at gøre din fest til noget helt særligt. Med en DJ til din fest kan du sætte ekstra fut i danseskoene hos både dig og dine gæster. En professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys kan gøre din fest til noget helt særligt. Vi har mange års erfaring med alle mulige former for fester, og derfor kan vi tilbyde dig lige det du mangler. Intet arrangement er for småt og vi kommer med favnen fuld af din yndlingsmusik.

De bedste forberedelser fører til den bedste fest. Dette er et motto vi har levet efter hos MusikDJ i mange år og for, at din DJ kan forbedrede sig bedst muligt til din fest, beder vi dig sende os en musikliste med 20-25 numre som du absolut ikke kan undvære til din fest. DJ’en vil kigge listen igennem og bygge videre på den og sammensætte en setliste der passer perfekt til dig og din fest.

ALTID KLAR TIL DANS

I vores optik er god dansemusik en af de detaljer der står højst på vores tjekliste til din fest med DJ i Nordsjælland. Musikken skal passe til dig og dine gæster og selvfølgelig anledningen. Derfor er det af meget høj prioritet, at vi finder ud af hvilken form for musik du elsker og måske også hvilken du hader. En tæt dialog er vejen frem til et fantastisk slutresultat og for, at din fest bliver helt eminent. De små detaljer vedrørende musikken er vitale og har vi dem på plads er der ingen tvivl om, at din fest bliver noget helt specielt.

Alt imens dig og dine gæster svinger hofterne og ikke kan sidde stille vil DJ’en hele tiden sørge for, at aflæse stemningen og humøret og på den måde tilpasse musikken så det hele smelter sammen med den musikstil du ønsker. Musikønsker er altid velkomne, og DJ’en vil sørge for, at spille dem så de passer ind bedst muligt. Vores DJ vil give alt hvad han har, for det er jo trods alt din fest det hele handler om.

 

Kontakt os i dag

En af vores top prioriteter er en personlig kontakt mellem dig og din DJ. Dette er også grunden til, at han personligt vil ringe til dig så i kan snakke sammen uden mellemled, og på bedst mulig vis komme frem til en fælles forståelse af hvad du har af behov og ønsker til din fest i Hillerød. Det er her også et godt tidspunkt at snakke om eventuelle specielle indslag eller andre omstændigheder du mener DJ’en skal være klar over. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler en DJ i Hillerød, vi svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer!

MODTAG TILBUD PÅ DJ I HILLERØD

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.