DJ i Herning

Leder du efter en DJ i Herning, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en top professionel DJ med ligeledes professionelt anlæg, lyd og lys som kan løfte taget til din fest. Med mange års erfaring med alle typer fester, er vi klædt ordentligt på til, at give dig en helt særlig oplevelse. Alle mulige former for fester kan vi bookes til, og vi kommer med et kæmpe bagkatalog af alverdens musikgenre.
Vi opfordrer dig til altid, at lave en musikliste med numre du ikke kan undvære, der fungerer som inspirationsliste til DJ’en. Han vil læse musiklisten igennem, forberede sig, og bygge videre på musiklisten inden det hele går løs.

MUSIKKEN TIL DIN FEST

Det vigtigste ved en DJ til din fest i Midtjylland er efter vores mening fed dansemusik, som passer til dig og dine gæster. Det er en fest efter dit hoved og hos MusikDJ vil vi gerne vide hvilken musik, du mener er den rigtige til din fest. Dette gøres bedst ved at have en tæt dialog inden det går løs omkring dine musikalske præferencer. Gode samtaler og en sund forventningsafstemning er af højeste vigtighed så alle detaljer vedrørende musikken og den DJ vi leverer er fuldstændig som det skal være.

Når din fest i København er i fuld gang, skal vi naturligvis forsøge hele tiden, at matche den rigtig musik til det rigtig tidspunkt. Vi tager også gerne imod musikønsker fra gæsterne i løbet af festen og sørger for, at det passer ind i den musikstil vi sammen er blevet enige om. Vi har til opgave, at skabe en helt unik fest for dig, og derfor skal musikken også passe dertil.

 

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt når du lejer en DJ til din fest i Midtjylland er af højeste prioritet hos MusikDJ. Derfor giver din personlige DJ til festen dig et opkald hvor i taler sammen uden mellemled og får gennemgået festen punkt for punkt. Det er samtidig her en oplagt mulighed for jer, at få talt om eventuelle specialønsker, behov eller indslag der måtte være. Vi ses til din næste fest!

MODTAG TILBUD PÅ DJ I HERNING

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.