DJ i Haderslev

Når du er midt i forberedelserne til en kæmpe fest og mangler en DJ i Haderslev kan du trygt blive her. MusikDJ kan tilbyde dig en yderst egnet DJ med alt hvad der hører sig til. Komplet anlæg, lyd og lys kan tage din fest til et endnu højere niveau, og kan gøre den til årets fest. Når du lejer en DJ hos MusikDJ får du alt hvad du kunne ønske dig og mere til. Vi kan sammen få sat gang i dansegulvet og vi har mange års erfaring med alle former for fester. Vi kommer med alverdens musik i bagagen og vi har helt sikkert det du har behov for.

Vi opfatter god dansemusik som en yderst essentiel del af en god fest, og vi mener, at musikken skal passe til dig og dine gæster og ikke mindst dit arrangement. Derfor er det øverst på vores tjekliste, at vi finder frem til hvilken form for musik du mener er den helt rigtige. Dette gøres bedst ved hjælp af god og kontinuerlig kontakt. Alle de små detaljer skal være på plads når vi skal spille til din fest, så alt bliver som du havde ønsket det.

FEST TIL DEN LYSE MORGEN

De bedste forberedelser fører til den bedste fest. Dette er et motto vi har levet efter hos MusikDJ lige fra starten og derfor er det yderst vigtigt, at din DJ forbereder sig bedst muligt inden din fest. Vi vil derfor altid bede dig sende os en musikliste der indeholder 20-25 numre som du på ingen måde kan undvære til din fest. Dj’en vil kigge listen igennem og derefter bygge videre på den, så setlisten passer helt perfekt til dig og din fest.

Når dig og dine gæster har fat ild til dansegulvet og svinger hofterne som aldrig før, vil DJ’en hele tiden sørge for, at aflæse stemningen og humøret hos dig og dine gæster så han kan spille den rigtige musik på det helt rigtige tidspunkt. Desuden tager han altid i mod musikønsker fra jer alle sammen, og vil passe dem ind så der ikke er tomt på dansegulvet på noget tidspunkt. Det er din fest det hele handler om, og det er vores opgave, at gøre den så fantastisk som muligt.

Kontakt os i dag

En personlig kontakt mellem dig og din DJ er en af vores top prioriteter. Derfor vil din peronlige DJ ringe til dig direkte så i sammen kan snakke om, hvilke forventninger du har. Det er her også en rigtig god mulighed for, at snakke om eventuelle specielle indslag, sange eller andre ring du mener din DJ skal være klar over. På den måde kan din aften forløbe uden problemer og du kan nyde din fest.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I HADERSLEV

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.