DJ I GREVE STRAND

Sidder du midt i planlægningen af en fest, og mangler du en DJ i Greve Strand? Lad MusikDJ hjælpe dig med en professionel DJ inklusive komplet anlæg, lyd og lys, så din fest vil være på alles læber mange år fremover. Med en hel del år på bagen, har vi spillet til alle former for fester og kan derfor tilbyde dig det, der gør din fest ekstra fed. Ligegyldigt om det er en fest med under 100 gæster eller over er vi klar, og DJ’en kommer med kufferten fuld af lige præcis din yndlingsmusik.

Fed musik kan tage din fest til et højere niveau og derfor er det vigtigt, at DJ’en spiller den musik der sætter gang i hofterne hos dig og dine gæster til din fest på Sjælland. Hos os prioriterer vi dine ønsker og behov rigtig højt, og dette er grunden til, at det er så vigtigt, at vi finder frem til hvilken musik du ønsker skal spilles til din fest. Vores erfaring er, at en god og tæt kommunikation er essentielt for, at du får den oplevelse du ønsker. En af de vigtigste hjørnesten er en sund forventningsafstemning, så vi sammen er enige om hvad der skal ske til din fest og hvad du ønsker at høre på din aften.

NÅR ALT SKAL SPILLE

Hos MusikDJ har vi i mange år arbejdet ud fra et bestemt motto: Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. De bedste forberedelser er i vores optik, i første omgang, inspiration. Vi vil derfor altid bede dig sende os en musikliste som indeholder den musik du ikke kan undvære til din fest. Listen sendes videre til vores DJ, som vil bygge videre på den og på den måde sørge for, at musikken passer til dig.

Din fest i Greve Strand er godt i gang, og din DJ sørger hele tiden for, at tilpasse musikken til stemningen og dig og dine gæster. På den måde kan han holde dansegulvet fyldt, og sørge for, at alle går hjem med ømme fødder. Musikønsker fra dig og dine gæster er desuden altid velkomne, og DJ’en vil passe dem ind i løbet af aftenen. 

Kontakt os i dag

Det er vores mission, når vi spiller til din fest, at løfte stemningen op under taget og sørge for, at dig og dine gæster har en aften der er værd, at huske. 

Når du har besluttet dig for, at leje en DJ i Greve Strand, er det enormt vigtigt for os hos MusikDJ, at den personlige kontakt mellem dig og din DJ opstår så tidligt i forløbet som muligt. For at du skal føle, at alt går som planlagt vil din DJ ringe dig op før din fest, så i sammen kan snakke om dine forventninger og behov og eventuelle specielle ønsker eller indslag din DJ skal være opmærksom på.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I GREVE STRAND

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.