DJ i Gram

Står du og mangler du en DJ i Gram til at gøre din fest til noget særligt, så er du kommet til det rette sted. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en professionel DJ med fedt anlæg, lyd og lys som sætter dine hofter i selvsving. Vi har mange års erfaring med alle former for fester, og derfor er vi klædt rigtig godt på til, at kunne give dig en fantastisk oplevelse. Intet arrangement er for småt og vi har kufferten fuld af musik til dig.

God dansemusik er, i vores optik, den højeste prioritet til din fest med DJ i Sønderjylland. Det skal være musik der er perfekt for dig og dine gæster og som vil gøre din fest til noget helt særligt. Det er din fest og derfor forsøger vi altid hos MusikDJ, at finde ud af hvilken type musik du ikke kan undvære. For at kunne give dig den bedste oplevelse prioriterer vi, at føre en tæt dialog med dig inden festen skal afholdes for, at finde ud af hvilken type musik du ønsker skal spilles til din fest. Det er vitalt for de små detaljer og for din fest, at alle aspekter vedrørende musikken er på plads og lever op til dine forventninger.

 

 

KLAR TIL FEST

Jo bedre forberedelser, jo bedre fest er et motto vi lever efter hos MusikDJ. For at din DJ til din fest i Gram kan forberede sig bedst muligt, opfordre vi dig altid til, at lave en musikliste med dine yndlings numre. DJ’en vil kigge listen igennem, udvide den og dermed sammensætte en perfekt setliste der passer til dig til din fest.

I løbet af aftenen til din fest i Gram vil DJ’en hele tiden afkode stemningen blandt gæsterne og på den måde spille den musik der passer bedst. Vores DJs tager altid gerne imod musikønsker til festen og vil sørge for, at passe dem ind så de smelter sammen med den musikstil i er blevet enige om. Vores job er at give dig den bedste oplevelse muligt, og derfor vil vores DJs altid give alt hvad han kan.

 

Kontakt os i dag

Da vi den personlige kontakt mellem dig og din personlige DJ bliver prioriteret meget højt, vil du inden din fest modtage et opkald ham. På denne måde kan i sammen afklare om der er specielle ønsker, indslag eller forhold han skal tage i betragtning i løbet af din fest. Opkaldet har også til formål, at i sammen kan gennemgå festen og på den måde sørge for, at alt er som det skal være.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I GRAM

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.