DJ i Gentofte

Står du midt i forberedelserne af en kæmpe fest og mangler den helt rigtige musik? Lej en DJ i Gentofte hos MusikDJ. Vi kan hjælpe dig med en yderst professionel DJ inklusive komplet anlæg, fantastisk lyd og smukke lys. MusikDJ har mange års erfaring med udlejning af DJs og vi er derfor mere end kompetente til, at hjælpe dig. Vi vil gøre alt for, at din fest i Storkøbenhavn bliver et fast samtaleemne mange år fremover. Vi kan bookes til alle former for fester og vores DJs kommer altid med favnen fuld af din yndlingsmusik.

 

Omdrejningspunktet ved en DJ i Gentofte er uden sammenligning god dansemusik. Til din fest skal musikken passe til anledningen, dig og dine gæster. Derfor er det vores opgave, at finde den helt rigtige musik. Det gør vi bedst ved, at have en tæt og kontinuerlig kommunikation inden din fest, så vi er enige om hvad du har brug for. En sund forventningsafstemning er afgørende for, at alle detaljerne er på plads så din fest bliver helt fantastisk.

DIN FEST, DIN MUSIK

Hos MusikDJ har vi et motto: Den bedste fest afhænger af de bedste forberedelser. Dette motto er baggrunden for, at vi altid vil bede dig sende os en musikliste med 20-25 numre som du bare ikke kan undvære til din fest i Nordsjælland. Den DJ der skal spille til din fest vil kigge listen igennem og bygge videre på den, så vi holder en rød tråd igennem hele setlisten. På den måde kan du nyde din fest og ikke mindst musikken.

Imens dig og dine gæster nyder festen og naturligvis også musikken vil din DJ hele tiden forsøge, at aflæse stemningen og passe musikken ind til jeres humør. Alt skal passe til dit arrangement og derfor er det vigtigt, at din DJ får en fornemmelse af sine omgivelser. Musikønsker er altid velkomne, og DJen vil passe dem ind så det er i tråd med den musikstil i er blevet enige om.

Kontakt os i dag

Vores absolut vigtigste opgave er, at din fest bliver helt eminent så den vil være årets højdepunkt. Derfor er personlig kontakt mellem dig og din DJ af højeste prioritet hos MusikDJ. Derfor vil din DJ ringe til dig direkte, og snakke med dig om hvad du har af behov i forhold til musikken, og desuden også eventuelle specielle indslag eller andre forhold du mener din DJ skal være klar over. Tøv ikke med at kontakte os hvis du mangler en DJ i Gentofte, vi svarer altid indenfor 24 timer!

MODTAG TILBUD PÅ DJ I GENTOFTE

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.