DJ i Frederiksberg

Du står og planlægger årets fest og kommer pludselig i tanke om, at du mangler musikken! En DJ i Frederiksberg er lige det du mangler. MusikDJ har et utal af DJs til, at spille til netop din fest. Vi har mange års erfaring og har spillet til hundredevis af arrangementer. Vi kan tilbyde dig en professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys som kan gøre din fest til noget ekstra særligt. Ingen fest er for lille eller for stor og vi tropper altid op med favnen fuld af den bedste musik.

Når du skal holde din fest i Storkøbenhavn er god dansemusik alpha og omega, og den skal selvfølgelig passe til dig og dine gæster og ikke mindst anledningen. Det er din fest det hele handler om, og derfor er det vores vigtigste opgave hos MusikDJ, at finde frem til hvilken form for musik du ønsker skal spilles. Det er vores erfaring, at en tæt og god kommunikation er vejen frem, så du kan slappe af og nyde musikken. Vi mener desuden, at en sund forventningsafstemningen er en af hjørnestenene for, at alt skal gå op i en højere enhed.

 

FED MUSIK NATTEN LANG

I vores optik afhænger den bedste fest af de bedste forberedelser. Vi vil derfor altid bede dig lave en musikliste med specifikke numre du ønsker skal spilles til din fest. Listen vil fungere som en inspiration til den DJ der skal spille til din fest. Han eller hun vil kigge den igennem, udvide den med lignende musik og på den måde sørge for, at den musik han tager med er lige præcis den musik du vil høre.

Når DJ’en står bag pulten og spiller musik dig og dine gæster bare må danse til, vil han hele tiden forsøge, at aflæse dig og dine gæster samt stemningen, og på den måde få sat den helt rigtige musik på, på det rigtige tidspunkt. Hvis dig eller dine gæster har nogle musikønsker, skal i ikke tøve med, at henvende jer til DJ’en. Han vil sørge for, at jeres ønsker bliver passet ind på bedst mulig vis.

Kontakt os i dag

Når du lejer en DJ til din fest på Frederiksberg er en personlig kontakt mellem dig og din DJ yderst vigtig. Derfor vil han eller hun altid ringe til dig inden din fest, så i sammen kan finde frem til hvad du ønsker skal ske til din fest. Det være sig specielle indslag, unikke musiknumre eller måske noget helt tredje. Kontakt os allerede i dag, hvis du mangler en DJ på Frederiksberg, vi svarer altid indenfor 24 timer!

MODTAG TILBUD PÅ DJ I FREDERIKSBERG

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.