DJ i Fredericia

Lige meget om i skal fejre jeres kærlighed, en konfirmation eller måske noget helt tredje, kan MusikDJ tilbyde en DJ i Fredericia. Vores DJs er altid professionelle og kommer med et stort udvalg af lyd og lys til netop din fest. Skal danseskoene i gang til din fest, er MusikDJ det rette valg. Der er ingen arrangementer der er for store eller for små, og vores DJs tropper op med al den musik du elsker.
Det vigtigste er, at din fest i Fredericia får fuld gas og her spiller musikken er stor rolle.

DIN FEST, DIN MUSIK

Hos MusikDJ er vi af den overbevisning, at god dansemusik kan sætte gang i hvilken som helst fest i Sydjylland. Det er vigtigt for os hos MusikDJ, at den musik vi spiller til din fest, passer til dig og dine gæster. Det er din fest det hele handler om, og derfor gør vi alt i vores magt for, at sørge for, at holde en god kommunikation og udveksle inspiration, så vi er enige om hvad vores DJ skal spille til din fest.

Under hele dit festlige arrangement vil DJen sørge for, at den musik han spiller passer til stemningen og dig og dine gæsters humør. På den måde holdes festen i gang og alle kan gå hjem med trætte ben. Alle musikønsker er velkomne, såfremt de passer til festen og stemningen.

 

 

Kontakt os i dag

Når du lejer en DJ til din fest i Sydjylland, er det personlige kontakt mellem dig og din DJ enormt vigtig. DJen vil derfor ringe til dig inden din fest, så i sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning hvad angår musik, opsætning, eventuelle specielle indslag på selve dagen og meget mere. På den måde kan i, i samarbejde, gøre din fest helt perfekt.

Er du interesseret i at høre mere om hvad MusikDJ kan bidrage med, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

MODTAG TILBUD PÅ DJ I FREDERICIA

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.