DJ i Esbjerg

Er du i gang med, at planlægge din næste fest og mangler du en DJ? Hos MusikDJ kan vi tilbyde en DJ i Esbjerg. Vi kan leverer en top professionel DJ inklusive komplet anlæg, fed lys og lækkert lys som kan holde dansegulvet fyldt til den lyse morgen. Med mange års erfaring er vi i stand til, at give dig en oplevelse du vil huske mange år ud i fremtiden. En DJ fra MusikDJ kan bookes til alle arrangementer og kommer med al den fede musik til din fest.

I vores optik er god dansemusik en af de større detaljer der gør din fest til noget særligt. Derfor er det vigtigt for os, at din personlige DJ til din fest i Sydvestjylland spiller musik der kan skyde festen i gang med et brag. Det er din fest og derfor er det vores opgave, at finde frem til hvilken slags musik du ønsker skal fylde lokalet til din fest. Via tæt dialog og en god samtale kan vi sammen finde ud af hvilke ønsker og behov du har til musikken til din fest.

DIN FEST DIN MUSIK

“Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser” er vores motto hos MusikDJ. Dette motto er derfor årsagen til, at vi altid vil bede dig sende os en liste med dine yndlingsnumre og eventuelt musik du ikke ønsker skal spilles. Ud fra denne liste vil DJ’en sammensætte en playliste som passer til dine behov, og den stemning du ønsker at skabe til din fest.

Når danseskoene er kridtet og dansegulvet er indtaget til din fest, vil vores DJ i Esbjerg hele tiden forsøge, at aflæse jeres humør og stemningen og på den måde tilpasse musikken i løbet af aftenen. Han eller hun vil desuden altid gerne tage imod musikønsker fra dig og dine gæster og vil passe disse ind så de spilles på det helt rigtige tidspunkt, så din fest spiller perfekt.

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt mellem dig og din personlige DJ er vores efter vores mening vejen frem. DJ’en vil derfor give dig et opkald, hvor i direkte sammen kan blive enige om, hvordan din fest bliver den fedeste og hvordan du ønsker aftenen skal forløbe. Dette er også en god mulighed for, at snakke om dine forventninger, eventuelle specialønsker eller indslag du ønsker DJ’en skal tage højde for.

MODTAG TILBUD PÅ DJ I Esbjerg

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.