DJ PÅ BORNHOLM

Søger du en lokal DJ på Bornholm, der kan spille op til fest og dans? Så er du landet det helt rigtige sted. MusikDJ har en lang række erfaring med forskellige former for fester og events på Bornholm. Om det er fødseldag, firmafest eller bryllup som kan vi hjælpe med en dygtig og kompetent DJ med komplet anlæg, lys og lyd. Læs mere i det nedenstående om DJ på Bornholm og hvilke services du kan forvente når du booker DJ til din fest.

DANSEMUSIK HELE AFTENEN

Musikken er altafgørende for en god dansefest. Derfor er det i MusikDJ vores vigtigste opgave at skabe rammerne for en god fest via musikken. Dette gør vi ved at forventningsafstemme og gå i tæt dialog omkring genrer og specifikke stilarter. Sammen forbereder vi den rigtig musik til aftenen således at vi med sikkerhed får succes til festen. Helt konkret så opfordrer vi dig som kunde, til at lave en inspirationsliste på 15-25 musiknumre, som du tænker vil være succes til din fest. Skulle dine gæster have et ønske, så er det selvfølgelig mere end velkomment.

 

Kontakt os i dag

At kunne læse et dansegulv kommer udelukkende ved at have spillet til rigtig mange fester og arrangementer. Derfor vil den bornholmske DJ, være matchet op med passende erfaring. Det er vigtigt at DJ’en kan spille den rigtige musik på det helt rigtige tidspunkt, hvorfor det at kunne læse et dansegulv er så vigtigt. Omstillingsparathed og nærvær er ligeledes essentielt for en god fest når dansemusikken skal leveres Vores DJ’s tager personligt ansvar ved at ringe dig op i ugerne op til festlighederne således at alle aftaler bliver overholdt og tjekket i sømmene.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende fest på Bornholm.

MODTAG TILBUD PÅ DJ PÅ BORNHOLM

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.