DJ i Århus

Leder du efter en DJ i Århus, så er du ikke gået forgæves. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en top professionel DJ med et ligeledes professionelt anlæg, lyd og lys som uden tvivl vil sætte gang i danseskoene til din fest. Med mange års erfaring indenfor alle typer fester, er vi klædt rigtig godt på til, at give dig den bedste fest muligt. Vi kan bookes til alle former for fester og vi kommer med al den musik du godt kan lide.

 

FED MUSIK TIL DIN FEST

Det vigtigste ved en DJ til din fest i Midtjylland er efter vores mening god dansemusik, som passer til dig og dine gæster. Det er din fest og hos MusikDJ bestræber vi os på, at klarlægge hvilken musik, der er den rigtige til netop din fest. Dette gøres ved hjælp af en god kommunikation mellem os og dig inden din fest så vi sikre os at DJen spiller det du forventer. Tæt dialog og udveksling af inspiration er afgørende så alt til din fest spiller som det skal og som du ønsker.

Når din fest sættes igang i Århus forsøger DJen hele tiden, at læse stemningen og de gæster der er til festen, så der er mest mulig gang i din fest hele tiden. Musikønsker fra gæsterne til festen er mere end velkomne og DJen vil sørge for, at passe ønsker ind på den helt rigtige måde.

 

Kontakt os i dag

Den personlige kontakt når du lejer en DJ til din fest i Midtjylland er det vigtigste for os hos MusikDJ. Derfor vil du blive kontaktet af din personlige DJ inden festen hvor i taler sammen direkte og får blotlagt forventninger og hvad der skal foregå helt præcist. Det er samtidig et godt tidspunkt at få talt om eventuelle speciale forhold, indslag eller musikønsker du måtte have. Vi glæder os til din næste fest! Kontakt os allerede i dag. 

MODTAG TILBUD PÅ DJ I ÅRHUS

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.