Ring - 71 99 40 60 - vi sidder klar til at hjælpe ved telefonen

Ny hjemmeside i luften

Hos MusikDJ har vi arbejdet hårdt på en ny hjemmeside, der skal fremvise helt nye aspekter af vores forretning. Der er kommet langt mere fokus på vores DJ’s, visualiseringen af den stemning vi er så dygtige til at skabe og langt mere. Klik ind og læs om de nye tiltag hjemmesiden byder på.

DJ ER KOMMET LANGT MERE I FOKUS

Tidligere har vores DJ’s været gemt lidt af vejen på selve hjemmesiden. Der skulle klikkes til flere undersider før man kommer frem til siden hvor man kan se billeder og læse en om DJ’en. Det er nu lavet om således, at man som bruger af hjemmesiden nemt kan trykke på Vores DJ’s og se DJ-oversigten. Ydermere kan man klikke sig ind på selve DJ’en og se billeder af denne “in-action”. Eksempelvis kan man læse om DJ JesperDJ HenningDJ MathiasDJ Gong GongDJ Rene AndersenDJ Mads og mange flere. Det er en langvarig process, der kræver mange ressourcer og vil løbende blive udvidet til alle DJ’s.

 

Rene DJ Kobenhavn MusikDJ
Dj Gong Gong Lav2
Dj Henning Fest Hoj2
DJ Jesper2
DJ Til Bryllup MusikDJ Lys Effekt
IMG 1600
DJ Jesper5
Mads DJ Lej En DJ MusikDJ Kobenhavn
 

EN VISUEL FLOTTERE OPLEVELSE

Det visuelle er vigtigt for vores virksomhed. Den gode stemning og musik er hvad vi er med til at skabe. Det skal selvfølgelig vises frem inden for de kerne koncepter vi arbejder med. Bryllupper, firmafester, konfirmationer, leje af DJ og mobildiskotek er alle kerneområder og her er det vigtigt for os at vise glade og stemningsfyldte billeder fra tidligere events vi har bidraget til. Den nye hjemmeside bearbejder stemningsbillederne således at de er nemme at se på en smartphone eller tablet hvilket siden ikke kunne tidligere. En skøn opdatering til brugerne af MusikDJ som ser hjemmesiden på en mobilenhed.


REFERENCER – GALLERI – TRUSTPILOT

I vores Reference-oversigt er det nu nemmere at se videoanmeldelser fra tilfredse kunder, som tidligere har benyttet MusikDJ. Det er nemt, at klikke rundt mellem de forskellige fest-typer som man kan høre mere om hvad vi specifikt gjorde til det pågældende arrangementet. Derudover er det muligt på de enkelte arrangementer at se udvalgte videoanmeldelser fra det specifikke event-type.

Galleriet er ligeledes bliver mere struktureret og det er muligt at se billeder på enkelte fest-typer. Er det en firmafest, julefrokost eller bryllup så er det muligt at klikke rundt i galleriet og se billeder fra denne type event. Løbende kommer der nye kategorier som opsætning og andet, der viser tidligere opsætninger vi har lavet.

Vi har brugt en del energi over de seneste måneder på at optimere MusikDJ – Trustpilot profil. Det et medie som mange benytter for at vurdere virksomheden og læse om tidligere kunders oplevelse af vores DJ-services. Det er dejligt at se de mange glade tilbagemeldinger vi har fået. Mange tak for at være med at til at bidrage

Videoanmeldelser fra glade kunder

 

DU KAN NU BLIVE RINGET OP

Vi har meget forskellige måder at kommunikere med virksomheder, der skal løse en opgave for os som forbrugere. Nogle fortrækker at benytte kontaktformularen andre at sende en mail direkte. Nu er det muligt at bestille et telefonopkald via den hurtige formular i højre side at hjemmesiden. Hvis du sidder og kigger på siden og ikke umiddelbart har tid til at skrive er det nemt at bede om et opkald. Vi kontakter dig retur inden for 24 timer så vi kan komme igang med at planlægge din næste fest.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL / FAQ

Vi bliver selvfølgelig spurgt om en masse ting i forhold til leje af DJ til arrangementer. Det helt naturligt at man som kunde sidder inde med eventuelle uafklaret områder. Vi har på alle vores kerneområder nu implementeret en FAQ-liste. Det er en liste, der er klik-bar, hvor man hurtigt kan få svar på det spørgsmål man sidder inde med. FAQ er også blevet mere synligt gjort i oversigt: Om MusikDJ. Herved er det nemmere at få adgang til svar på eventuelle spørgsmål.

NY BLOG ER UNDER OPBYGNING

Vi har ikke tidligere haft en blog på MusikDJ, hvilket er lavet om med den nye side. På bloggen vil der løbende komme nyheder omkring MusikDJ. Introduktion af nye DJs, case-beskrivelse fra tidligere arrangementer vi har bidraget, spillelister og sjove remixes er bloggen genstand for. Vi har selvfølgelig også en Facebook-profil, hvilken bliver sporadisk opdateret efter behov.


Tags:Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer