GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Book DJ Nicoline Toft til jeres kommende lounge-event eller firmafest. Nicoline Toft har en lang og flot modelkarriere, der akkompagneres som DJ med evnen til at skabe en unik stemning. Hun har en lang række lounge-events i ryggen og kan skabe et lækkert baggrundstæppe med elektroniske rytmer. Skal det være dansefest er DJ Nicoline Toft sublim til at spille de gode hits fra dengang, suppleret med de kendte top40-hits man kender fra radioen. Læs mere i det nedenstående om DJ Nicoline Toft.

Party Dj Nicoline Toft MusikDJ
Lej Nicoline Toft MusikDJ
Nicoline Toft Dj Party
Nicoline Toft Book MusikDJ
Nicoline Toft Book
Lounge Dj Nicoline Toft MusikDJ
Nicoline Toft MusikDJ
Book Dj Nicoline Toft MusikDJ
 

NICOLINE TOFT – LOUNGEMUSIK TIL DEN KRÆSNE

    Nicoline Toft har en forkærlighed for de elektroniske rytmer i det lavere tempo. Dette egner sig specielt godt til lounge arrangementer hvor der skal skabes en lækker stemning og musik som baggrundstæppe. Energien er super god med Nicoline bag DJ-pulten, som altid er smilende og imødekommende. Udover sine evner som lounge DJ, kan Nicoline Toft også spille op til dans med blandet musik fra de 80’erne og 90’erne kombineret med top40-hits man kender fra radioen i dag.

    Nicolines referenceliste er utrolig lang, både i ind- og udland. Blandt andet kan nævnes: Google, Microsoft, IBM, Audi, Novo Nordisk, Ernest & Young, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Louboutin, Hotel D’Angleterre, Hotel Skt. Petri, Illum og Kræftens Bekæmpelse. Hendes erfaring som DJ spænder vidt og hun vil med god succes kunne skabe en unik stemning til jeres kommende firmafest eller privatarrangement

    Ved booking af DJ Nicoline Toft er det praktisk således, at vi opsætter en lyd- og lysproduktion. Det vil sige at vi leverer lyd og lys passende til det event, der sættes på benene. MusikDJ tager en snak omkring lokalet, forventninger til set-up og får generelt sporet os ind på de muligheder, vi sammen kan skabe. Nicoline Toft spiller mellem 2-3 timer når det er til dans og op til 4 timer når det er lounge-event.

Søger du inspiration hos nogle af vores andre lounge DJs kan du læse mere om eksempelvis Kenneth Bager, Jean Von Baden eller Rosa Lux

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af Nicoline Toft?

Det er svært at give en standardpris på leje af DJ Nicoline Toft. Priser afhænger af forskellige faktorer så som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for Nicoline og hvilken type event, der er tale om. Skriv til os med specifikationer for festlighederne og vi vender retur med uforpligtende tilbud.

Hvor meget fylder opsætningen?

Det svinger fra event til event hvor meget plads Nicoline skal bruge. Størrelse på produktionen af lyd og lys betyder også en del. Generelt fylder vi 2-3 meter i dybden (med Nicoline Toft bag DJ-pulten) og 3-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er det et større arrangement på +400 gæster bygges som regel en scene i en størrelse alt efter mulighederne på lokationen.

Hvilken type musik spiller Nicoline Toft?

Nicoline forsøger altid at imødekomme ønsker fra gæsterne så længe det ligger inden for hendes repertiore og festens generelle retningslinjer. Er det lounge-event vil Nikoline ofte spille elektroniske rytmer i lavere tempo. Skal hun spille til et dansegulv er det ofte de store hits fra dengang krydret med top40 man kender fra radioen.

Kan Nicoline spille i hele landet?

Det korte svar er – Ja.

Nicoline har mulighed for at spille til jeres fest uanset placering i landet. Der er selvfølgelig nogle ekstra omkostninger forbundet ved længere ture i Danmark.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det svinger fra event til event. Ved booking af Nicoline Toft til lounge-event er det op til 4 timer. Skal der spilles of til fest er det 2-3 timer.

Kan Nicoline forlænges på aftenen?

Forlængelse af Nicoline tages individuelt fra event til event og på selve aftenen.

Afbestilling af artister hos MusikDJ

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af Nicoline Toft.

 

BOOK NICOLINE TOFT – TRE SIMPLE SKRIDT

1 Udfyld kontaktformularen herunder og beskriv jeres fest eller lounge-event hvor du ser Nicoline Toft bidrage til. Skriv lidt information om arrangementet: placering i landet, antal af gæster, spilletider for Nicoline og de andre små ting, som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
2 Efter vi har modtaget din henvendelse får du tilsendt et skriftlige tilbud. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker DJ Nicoline Toft. Bekræft tilbuddet til MusikDJ, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit, og lad os klare resten af forberedelserne.
3 Når festen nærmer sig skriver MusikDJ til jer igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og andre elementer bliver talt igennem så alt er klarlagt. Nicoline vil foretage et uformelt opkald så alles forventninger er klarlagt inden festlighederne starter.

Modtag tilbud på booking af Nicoline Toft

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere den fest med Nicoline som DJ. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv gerne lidt om arrangementet, specielle behov, spilletider, placering i landet, antal dansende gæster mm. Vi ser frem til høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer