Ring - 71 99 40 60 - vi sidder klar til at hjælpe ved telefonen
Book DJ Nick Coldhands til jeres næste fest eller event. Én særdeles erfaren DJ med mere end 25 år i den danske DJ-branche. Grammy vindende DJ, der har solgt plantin og har arbejdet med et hav af danske artister gennem årerne. En dygtig og alsidig DJ med sit musik-repertoire i topklasse. Læs mere i det nedenstående om DJ Nick Coldhands.

DJ NIck Coldhands MusikDJ (1)
Nick Coldhands DJ Musikdj2
DJ NICK CKOLDHANDS Musikdj (1)
Nick Coldhands DJ
DJ NIck Coldhands MusikDJ Book (1)
Nick Coldhands Profil Musikdj
Nick Coldhands DJ Book Dj
Nick Coldhands DJ Musikdj
 

BOOK DJ NICK COLDHANDS

  • Nick Coldhands er en særdeles erfaren DJ i den danske musikbranche. Han har mere end 25 års erfaring og har et udbredt musikkendskab igennem sin lange producerekarriere, hvor mange prominente danske og udenlandske artister kan nævnes. Nick Coldhands er medlem af gruppen, Den Gale Pose, der stor-hittede med Spændt op til Lir, som de sammen har turneret land og rige tyndt med. Nick har lavet et hav og store udlandske pris-vindende numre via producergruppen Madness 4 Real.
  • Nick Coldhands er DJ’en, som leverer top-tunet musik til dit event. Hvert nummer er nøjagtigt leveret på det helt rigtige tidspunkt. Nick er en dygtig alsidig og all-round fest-DJ, der kan imøde de behov festen måtte have. Hans referenceliste er utrolig lang og svinger fra D’ Angleterre, Skt. Petri, over CPH Jazz Festival til et utal af firmaarrangementer. Ved booking af Nick Coldhands spiller han ofte mainstream fra de sidste 4 årtier. Det kan være alt fra de nyeste radiohits til funky 70’er.

 

BOOK DJ NICK COLDHANDS – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Benyt nedenstående formular og beskriv jeres event. I sidder muligvis med spørgsmål vedrørende booking af Nick Coldhands. Skriv disse til MusikDJ, samt information om lokation, antal af gæster, dato og de andre små ting som er så vigtige for det gode event.
2 Efter modtagelsen af din henvendelse får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Heri er beskrevet det du skal vide for at du booke DJ Nick Coldhands. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
3 Når jeres arrangementet nærmer sig skriver MusikDJ for at starte forberedelserne. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Nick vil foretage et uformelt opkald til jer, så alles forventninger er klarlagt inden festlighederne starter.

Modtag tilbud på booking af Nick Coldhands

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere den fest med Nick som DJ. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv lidt om arrangementet, specielle behov, spilletider, placering i landet, antal dansende gæster mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer