GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • Bryllup
  • MusikDJ på Bryllupsmessen i København – 2020

MusikDJ på Bryllupsmessen i København – 2020

Vi havde i januar 2020 fornøjelsen for første gang at deltage i bryllupsmessen i forum i københaven. Bryllupsmessen er et utrolig flot og velorganiseret event som afholdes 1 gang om året i København og Jylland med mere end 150 standpladser
Til alt fra Kjoler, kager, vielsesringe, limousiner, musik, mobildiskotek, spændende feststeder og lækkert tøj. Med mode show to gange dagligt.

Vi tog afsted om fredagen for at stille op på vores stand, forgående for bryllupsmessen havde vi brugt cirka 4 uger på at visualisere, tænke koncept og udsmykning af vores stand.

Tanken var at byde gæsterne velkommen ind i et lækkert, hyggeligt og stemningsfyldt univers når de besøgte os på standen, med fokus på DJ til bryllup. Det viste sig at lykkes til fulde for os at skabe de rammer MusikDJ står for.
Det var en uovertruffent glæde at se hele processen komme til live som vi havde tænkt, vi er lidt stolte.

Vi mødte op med stemningsbelysning en super fed Vinyl DJ og højtalere som spillede i baggrunden. Selvfølgelig var det også med rødt gulvtæppe, det er jo DJ til bryllup.
For inden havde vi lavet en skærm som sad i en montre forrest på standen med video, det var en super måde at kunne vise lidt af det vi kunne, folk stoppede op og kiggede mens de ventede på at snakke med os.

Både fredag og lørdag havde vi besøg af én af vores dygtige
saxofonister, som spillede i baggrunden, det viste sig at være et kæmpe trækplaster for gæsterne som stoppede op for at nyde musikken og den smukke lyd fra Daniels saxofon. Hvis du er interesseret i at læse mere om DJ og saxofonist via linket

Ud over at vi selv gerne ville afprøve hvad bryllupsmessen kunne for MusikDJ var det helt sikkert også et besøg værd hos naboen, overboen og alle de andre kollegaer i branchen blandt andet for at netværke. Der var utrolig mange muligheder som var meget inspirerende.

Der er ingen tvivl om det var to hårde dage med masser af inputs og travle timer men det var det hele værd, her lang tid efter er vi stadig oppe og køre over det. MusikDJ kommer helt sikkert igen i 2021, og måske bryllupsmessen i Jylland.

Modtag tilbud på DJ til bryllup

Vil du leje en DJ bryllup, så skriv til MusikDJ i denne kontaktformular. Udfyld felterne og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer