GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

MusikDJ er et professionelt Mobildiskotek, som udlejer DJ’s med komplet lyd- og lysanlæg. Hos MusikDJ er tæt kommunikation en dyd for at kunne levere den bedst mulige fest med lyd, lys og DJ efter dine ønsker og behov. Uanset om du skal holde fødselsdag, konfirmation, sodavandsdiskotek, bryllup, privatfest eller firmafest kan vi levere dygtige og professionelle DJ’s matchet til netop din fest-type. MusikDJ er et landsdækkende mobildiskotek, der har som ypperste mål at sikre en høj kvalitet hele vejen igennem fra første henvendelse. I det følgende kan du læse mere om vores forskellige muligheder indenfor levering af musik til underholdningen.

Rene DJ Mobildiskotek MusikDJ
Mobildiskotek Til Bryllup MusikDJ
Julefrokost DJ MusikDJ Sjov
Bryllup Mark MusikDJ.dk
Nis DJ Fest Musikdj
DJ Mobildiskotek DJ Musik
Lej En DJ Fest MusikDJ
Dj Med Mobildiskotek MusikDJ Kobenhavn
 

MOBILDISKOTEK – LYD, LYS OG GOD DANSEMUSIK

  • Til en god fest er et mobildiskotek en selvfølge. Dette indbærer en god DJ, der kan spille musik afstemt efter dig og dine gæsters behov. Hos MusikDJ har vi en indledende dialog hvor vi forventningsafstemmer og taler genrer og musikønsker igennem. Vi opfordrer dig til at lave en inspirationsliste på 15-25 musiknumre så vores DJ’s kan forberede sig og bygge videre på listen under festen.
  • Din personlige DJ for festen vil ringe dig op og tale sammen om de ønsker og retningslinjer lagt for musikken og mobildiskoteket. Ved opkaldet bliver detaljer og andre praktikaliteter nærmere planlagt så alle er på samme bølgelængde omkring detaljerne, da den bedste fest er afhængig af de bedste forberedelser. Forberedelserne er vigtige, så du på aftenen kan nyde dine gæster, maden og selvfølgelig den gode dansemusik.
  • Hos MusikDJ tager vores DJ’s imod ønsker fra gæsterne, da vi jo er til for jeres skyld og ikke os selv. I den udstrækning det er muligt at spille ønsker fra gæsterne gør vi det mere end gerne. Vi er dog ambassadører for den gode dansefest og ikke individuelle behov, hvorfor vi tager imod ønsker med måde. Er der lagt fra op til en 80’er diskofest giver det mindre mening at spille et hiphop nummer selvom det er ønsket af én blandt gæsterne.
  • Lyd og lys er en naturlig del af et mobildiskotek. Vi har i vores basis mobildiskotek altid 2-4 lyseffekter, professionel DJ-pult og højtalere med til festen. Nogle foretrækker en fest med røgmaskine andre med konfetti og masser af lyseffekter. Når du modtager tilbud fra MusikDJ på mobildiskotek til jeres fest vil der stå beskrevet hvad er inkluderet. Har du specielle ønsker til lyd og lys skriv det meget gerne til os.

 

Videoanmeldelser fra glade kunder

Vores erfarne fest-DJS

Når du lejer mobildiskotek hos MusikDJ er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode dansemusik og underholdning. Alle vores DJ’s har erfaring og har lang række fester i ryggen. Dette er vigtigt, da en DJ skal være omstillingsparat og hurtigt kunne finde den rigtige musik til den givne situation. Derudover skal en DJ kunne læse et dansegulv hvor netop erfaring er essentiel.

DJ Julefrokost Benny MusikDJ

DJ Benny Mobildiskotek

MusikDJ Rene DJ Normal

DJ Rene Mobildiskotek

MusikDJ Kim DJ Til Julefrokost

DJ Kim Mobildiskotek

MusikDJ Mathias DJ Normal Julefrokost

DJ Mathias Mobildiskotek

 

LEJ MOBILDISKOTEK – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger til mobildiskoteket. Hvor mange forventes at komme til festen, lokation, datoen for festen og de andre mindre ting, som er vigtige for at levere et mobildiskotek efter jeres forestillinger.
2 MusikDJ modtager din e-mail henvendelse hvorefter vi processerer den. Såfremt alt information haves, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle elementer omkring mobildiskotek som er rare at vide. Bekræft og lad os klare resten.
3 Når festdatoen nærmer sig sender MusikDJ en mail til dig. Eventuelle ændringer noteres til DJ’en, ekstra udstyr bookes på og andre praktikaliteter bliver talt igennem. DJ’en ringer og taler om musikprofilen så alle er på bølgelængde.

Modtag gratis tilbud på Mobildiskotek

Har du spørgsmål eller interesse i at leje en DJ fra MusikDJ, så skriv en mail via nedenstående kontaktform. Skriv lidt om festlighederne, datoen, lokation i landet og hvad vi ellers bør vide. Vi vender tilbage inden for 24 timer med skriftligt oplæg hvor pris, lys og lyd er beskrevet.
* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer