GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
hurtigkarl & mielcke - uplights i cisternerne

Lysopsætning i Cisternerne for Mielcke & Hurtigkarl

Julen er over os, hvilket betyder en masse sjove fester og arrangementer. Mielcke og Hurtigkarl besøger vi rigtig tæt til diverse i arrangementer i deres flotte lokaler ved Frederiksberg have. Denne gang havde Mielcle og Hurtigkarl arrangeret opera, sang og champagne i Cisternerne.
Mielcke og Hurtigkarl er kendt for lave mad i verdensklasse. Ligeledes laver der en lang række af arrangementer i deres flotte omgivelser i De Kongelige Haveselskaber på Frederiksberg. Paradehuset og Brøndsalen er ofte besøgt når MusikDJ gæster med DJ til firmafest, bryllup, fødselsdag eller andet.

 

Cisternerne MusikDJ Uplights Stemningsbelysning
Cisternerne MusikDJ
Cisternerne MusikDJ Uplights (2)
Cisternerne MusikDJ Uplights Stemningsbelysning2
 

Til arrangementet d. 24/11 – 2017, havde Mielcke og Hurtigkarl allieret sig med Cisternerne beliggende i Søndermarken på Frederiksberg. Cisternerne har oprindeligt været et vandreservoir anvendt til at forsyne rent drikkevand til de københavnske borgere. I dag er Cisternerne en del af Frederiksbergmuseerne og benyttes til events og kunstudstillinger.
MusikDJ’s opgave i Cisternerne var dekorerer stedet med stemningsbelysning eller uplights som de også kaldes. Uplights er lys-effekter, der står på gulvet og skyder fast lys op ad en flade. Disse type lys-effekter benyttes til at skabe en lækker stemning i modsætning til diskolys, der roterer og blinker. Uplights bruges til mange typer af arrangementer, da de kan give en super lækker effekt uanset typen af fest. Vi anbefaler dem ofte til receptioner hvor musik, DJ og lys-effekter ikke er i hovedfokus. Her kan uplights være med til at skabe stemning sammen med musik fra en DJ.

Hvis du ønsker tilbud på upligths til din næste fest kan du altid skrive til os i MusikDJ og få en pris.Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer