GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Book LÅGSUS fra P3 til fest eller event. Peter Pelle Jensen og Nicholas Kawamura er de to velklædte herrer bag det meget succesfulde radioprogram på P3, LÅGSUS. Kendte danske og udenlandske artister gæster ofte P3-studiet i DR hvor Peter og Nicholas spiller kendte radiohits, men heller ikke er bange for at introducere helt nye numre fra skæve musikgenrer. Det er intenst når LÅGSUS gæster din fest med musik der får alle på dansegulvet. Læs mere i det følgende om booking af LÅGSUS duoen; Peter Pelle Jensen og Nicholas Kawamura.

Pelle Peter Jensen Scene LAGSUS
I Studiet P3 Lagsus
Pelle Peter Jensen DJ LAGSUS P3
Nicholas Og Pelle MusikDJ Lagsus På P3
Pelle Peter Jensen DJ LAGSUS
P3 Lagsus Pelle Peter Jensen Nicholas Kawamura
Lagsus På Scene MusikDJ
Pelle Og Nicholas LAGSUS P3 MusikDJ
 

LÅGSUS DUO’EN – HØJ INTENSITET OG FULD FART

  • Makkerparret bag LÅGSUS, Nicholas og Peter Pelle, startede programmet på P3 med at spille op til fest torsdag, fredag og lørdag. Efter deres popularitet et vokset har de fået fast sendetid alle hverdage på P3, der har over 250.000 faste lyttere. De to radioværter spiller de største hits med samtidig introducerer nye artister til de danske lyttere. WES med nummeret Alane og Lil Kleine – Drank & Drugs er LÅGSUS fortjeneste og de har blandt andet optrådt sammen med dem ved et kæmpe show til Smukfest i Skanderborg. Udover Smukfest har de optrådt på nogle af landets største scener og gæster ofte natklubber rundt i Danmark.
  • Nicholas og Peter Pelle har lavet remix af Mads Langer 3 AM, der er en sikker vinder på dansegulvet. De har et kæmpe musikkendskab og bagkatalog at trække på. Når de optræder er det fuld energi og intensitet med konstant fokus på deres publikum. De er til for at skabe en fest og det får du. Der bliver hypet i mikrofon og du kan forvente et show med masser af energi og fokus. Ofte gæster store danske artister deres shows såsom Kesi, Kidd, Topgunn og mange andre. I 2017 tager LÅGSUS på Live tour hvor de besøger Nibe Festival, Ringsted, Nemoland med Brandon Beal, Kidd og Vild Smith.

 

BOOK DJ-DUOEN LÅGSUS – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Benyt nedenstående formular og beskriv festen. I sidder sikkert inde med en tanker og spørgsmål vedrørende booking af LÅGSUS. Skriv dette til MusikDJ, samt information om lokation, antal af gæster til festen og de andre små ting, som er så vigtige for den gode fest.
2 Efter modtagelsen af din henvendelse får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Her i er beskrevet det du skal vide for at du booke LÅGSUS. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
3 Når jeres fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og det praktiske bliver talt igennem. MusikDJ vil foretage et uformelt opkald til jer, så alle forventninger er klarlagt inden festen starter.

Modtag tilbud på booking af LÅGSUS

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere den fest med Peter Pelle Jensen og Nicholas Kawamura som DJs. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv lidt om arrangementet, specielle behov, spilletider, placering i landet, antal dansende gæster mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Algade 3
4660 store heddinge
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer