Ring - 71 99 40 60 - vi sidder klar til at hjælpe ved telefonen

Skal du holde et event og vil booke en kvindelig DJ? Så kan MusikDJ hjælpe med den helt rigtige kvindelige profil til dit kommende arrangement. Vi har kvindelige DJ’s, som har specialiseret sig i 80’er og 90’er musik, men også kvindelige profiler der spiller koncenteret lounge til receptions-events. Med andre ord kan vi sørge for den rigtige DJ, der passer bedst til jeres kriterier for arrangementet.

Kvinde Dj Aviaja (1)
Kvinde Dj Dani (1)
Dansk Kvinde Dj Dani
Nicoline Toft Lej Kvindelig Dansk Dj
Dj Dani Dee Kvinde3 1
Party Dj Nicoline Toft Musikdj
Kvindlig Dj Amanda Musikdj (1)
Deborah Dj Kvindelig Dj (1)
 

BOOK KVINDELIG DJ – PIFT FESTEN LIDT EKSTA OP

  • Det er ingen hemmelighed, at DJ-verdenen er en udpræget mande-verden. Derfor er det et super friskt pust til en fest med en kvindelig DJ bag pulten. Vores kvindelige DJ-profiler svinger i musikstil og genrer. Skal i holde fest med de kendte hits fra i dag kan vi hjælpe med dette. Skal du holde reception og vil have én mere lounge-præget stemning har vi kvindelige DJs, som kan opfylde disse krav. Med andre ord så indordner vi os efter jeres ønsker og behov.
  • Vi sikrer den rigtige musik til jeres fest ved at tage snakken om de genrer og den musikstil i tænker vil være passende til de inviteret gæster. I MusikDJ opfordrer vi altid vores kunder til at lave en specifik inspirationsliste med 15-25 numre. Via denne liste kan vi forberede os og sammensætte den helt rigtige set-liste for aftenen uanset om det er 80’er disco fest du skal holde eller receptions-event med mere formel stemning

 

Videoanmeldelser fra glade kunder

Vores erfarne kvindelige djs

Når du booket et mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en god DJ. Alle kvindelige DJ’s har erfaring med netop dine type event. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager imod ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så den rigtige musik spilles på det rigtige tidspunkt og selvfølgelig og generelt er til for at levere den gode dansemusik til arrangementet.

Dani Dee 11 Edit 1

DJ Dani DJ

Dj Gong Gong Musikdj

DJ Gong Gong DJ

Amanda Dj Edit 1

DJ Amanda DJ

DJ Line   2 (1)

DJ Line DJ

 

BOOK ONLINE I DAG – 3 SIMPLE SKRIDT

1 I kontaktformularen herunder skal du beskrive lidt om arrangementet. Antallet af gæster (forventligt), dato, skal arrangementet afholdes på Sjælland, Fyn eller Jylland? Dette er vigtigt at vide for os så vi kan give den bedst mulige service til dit event.
2 Efter MusikDJ modtager din henvendelse med information om arrangementet, behandler vi dine informationer og retur modtager du et tilbud. Pris, lys og lyd er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andre elementer, bekræfte tilbuddet og lad os klare resten af planlægningen.
3 Når festen nærmer sig hører du fra os igen. Eventuelle ændringer justeres ind, mere lys bliver booket på og andre elementer bliver talt igennem. Din personlige kvindelige-DJ ringer dig op for at tale musikken igennem så jeres ønsker og behov for festen rammer helt rigtigt.

Modtag tilbud på leje af Kvindelig DJ

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende arrangement. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer