GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
DJ Graded - Københavnsk DJ blandt verdens 8 bedste

Københavnsk DJ blandt de 8 bedste i verden

Den 1. oktober blev dette års VM i Mix afholdt i London. Det var med dansk deltagelse fra den københavnske DJ Graded, som kvalificerede sig med sejren i Pumpehuset København tidligere på året. Læs mere i dette indlæg om DMC, DJ Graded og rejsen til de bedste 8 i verdenen.
Den 9 september blev dette års DM i Mix, også kendt som DMC, afholdt i Pumpehuset i København. Her var 8 brandvarme DJs fra hele landet mødt op i København for at dyste om dette års første plads. Blandt andet var vores egen DJ Mads med til årets DMC. Vinderen af det danske DMC kunne blandt andet inkassere en rejse til London med fly og hotel betalt for at repræsentere de danske faner og dyste med verdens bedste DJs.

DJs i København og resten af landet var mødt op for at se finalen, der blandt bestod af den firdobbelte mester DJ Graded og sidste års nr. 2 DJ Nååjaa. Efter 4 års pause var DJ Graded tilbage i København for at sikre den femte sejr, som førte ham direkte til finalen. DM i Mix var en tredjedel af aftenenes begivenheder som også indebar Battle of the Beats og slutkoncert med rapperen R.A. The Rugged Man.

Københavner Dj Graded Dmc Musik (1)
Dj Musikdj København Graded DMC (1)
Club Københavner Scenen Musikdj (1)
DMC World Musikdj (1)
Ved den internationale finale har DJ Graded vidst sig at have sin berettelse. Tidligere har han opnået en femte og sjette plads, hvilket er utrolig flot for den københavnske DJ scene. Til finalen er der 16 deltagere fra hele verdenen. I de indledende runder har man 3 x 2 minutter til at vise hvad man kan. Derfra avancerer man til finalen. DJ Graded gik videre fra de indledende runder, som derved sikrede han en plads blandt de 8 bedste DJs i verdenen. Stort tillykke her fra MusikDJ. Vinderen af verdensmesterskabet løb til den kun 12 år gamle japaner, DJ Rena. Flot præstation af den unge DJ.

Man kan opleve DJ Graded som DJ i København. På de københavnske natklubber spiller han blandt på Chateau Motel, der klart er en oplevelse værd. Derudover besøger han jævntligt Rust og Natbar (Bremen).Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer