GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • Kenneth K – MusikQuizzen
Book Kenneth K kendt fra programmet MusikQuizzen fra P3 / P4. Giv dit event et ekstra pift og book Kenneth K til at udforme en helt særlig musikquiz til netop jeres fest. Til julefrokoster, firmafester, fødselsdage eller hvilken som helt anden begivenhed, så er det altid sjovt at quizze. Kenneth K har været quizmaster i over 14 år på DR og kan sit kram når det kommer til skæve og sjove indslag. Læs mere i det følgende om Kenneth K og musikquizzen til jeres næste event.

KennethK Musikquizzen P3 Musikdj Del 1 (1)
KennethK Musikquizzen P3 Musikdj Del 2 (1)
 

KENNETH K – MUSIKQUIZZEN FRA P3

Når Kenneth K sætter sig bag radiopulten og starter musikquizzen op har han mere end 500.000 lyttere med sig. Siden 2006 har Kenneth K været quizmaster på DR – henholdvis på P3 og P4 – hvor lyttere bliver udfordret med spørgsmål, der bliver præmieret hvis man gætter rigtigt. Når Kenneth K laver quizzer til privat- eller virksomhedsarrangementer behøver temaet ikke at være musik. Det kan også være emner vedrørende arbejdsdagen eller virksomhedens historie. Han styrer quizzen med hård hånd og du kan forvente en sjov og uforglemmelig aften.

Kenneth Karskov er hans borgerlige navn og han har været ansat i DR siden 2001. Han har lavet radio i mere end 20 år på lokalstationer og har været knyttet til Sport på 3’eren, Go’morgen P3, Kend din Klassiker og mange flere.

Et show med Kenneth K varer ca. 45 minutter hvor han quizzer og fortæller anekdoter fra sin gang i DR, mødet med kendte politikere og kendte mennesker generelt som han har mødt igennem de 14 år showet har kørt på henholdsvis P3 og P4. Der kommer eksempler på nogle af de dygtigste quiz-deltagere, og eksempler fra en af de dårligste nogensinde (man bliver overrasket).

Gæsterne bliver delt op i grupper af 4-6 mennesker, som alle får en ”gammeldaws” tipskupon. Det er vigtigt at folk sidder sammen i små grupper omkring et fysisk stykke papir, så man ikke mister folk i en telefon eller hvis man er for mange I gruppen så nogle ikke får deres ord hørt.

 

BOOK KENNETH K & MUSIKQUIZZEN – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Benyt formularen nederst på siden og beskriv jeres event. Har I spørgsmål vedrørende booking af MusikQuizzen så send dem endelig til os. Skriv information om lokationen, antal af gæster til festen og de andre små ting, som er så vigtige for den gode fest.
2 Efter modtagelsen af din henvendelse får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Her i er beskrevet det du skal vide for at du booke Kenneth K og MusikQuizzen. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
3 Når jeres fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og det praktiske bliver talt igennem. MusikDJ vil foretage et uformelt opkald til jer, så alle forventninger er klarlagt inden festen starter.
Hele essensen af musikquizzen er at samle folk socialt og der er stor sandsynlighed for at folk ikke taler om andet resten af aftenen, netop fordi Kenneth K er så fængende og dygtig til at formidle. Han vil også lave sin famøse 1 sekunds count-down quiz, hvor han spiller 3 numre i 1 sekund hvorved man skal gætte det. Dette giver altid en kanon energi blandt publikum.

Præmien plejer at være noget, som ikke er alt for vildt og dyrt. En flaske bobler eller andet drikbart som alle i gruppen kan få glæde af er en god ide. Der er en fed pointe i at folk kan skåle og samles om dette i gruppen. Det er lidt vigtigt at hovedpræmien ikke er noget stort og voldsomt, netop fordi quizzen skal være samlende og social. Vi vil helst ikke have, at der skal sidde nogle ”sure” miner tilbage efter, der var ærgerlig over ikke at have vundet. Det skal være sjovt for alle i virksomheden.

Folk falder altid lidt på røven over hvor meget sjov folk har med det. Quizzen giver noget folk kan snakke om bagefter og de efterfølgende uger på kontoret. Der opstår ofte en hyggelig intern konkurrence mellem nogle af afdelingerne eller vennerne. Kanon måde at skabe god energi og sammenhængskræft, der i modsætning til Stand-Up er folk til musikquizzen aktive og med hele vejen.

Spørgsmålene er brede så alle kan være med. Størstedelen af numrene skal være genkendelige med gæsterne så vi rammer det store aldersspænd som der ofte er til firmaarrangementer. Der er mulighed for at tilpasse quizzen til individuelle ønsker hvis der måtte være det i virksomheden. Eller har virksomheden en special sang, som er deres kan vi kigge på det.

tilbud på booking af Kenneth K & musikquizzen

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere den fest med Kenneth K som quizmaster. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv lidt om arrangementet, specielle behov, spilletider, placering i landet, antal dansende gæster mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timer
 Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Algade 3
4660 store heddinge
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer