Ring - 71 99 40 60 - vi sidder klar til at hjælpe ved telefonen
  • Hjem
  • Kenneth K – MusikQuizzen
Book Kenneth K kendt fra programmet MusikQuizzen fra P3. Giv dit event et ekstra pift og book Kenneth K til at udforme en helt særlig musikquiz til netop jeres fest. Til julefrokoster, firmafester, fødselsdage eller hvilken som helt anden begivenhed, så er det altid sjovt at quizze. Kenneth K har været quizmaster i over 10 år på DR og kan sit kram når det kommer til skæve og sjove indslag. Læs mere i det følgende om Kenneth K og musikquizzen til jeres næste event.

KennethK Musikquizzen P3 Musikdj Del 1 (1)
KennethK Musikquizzen P3 Musikdj Del 2 (1)
 

KENNETH K – MUSIKQUIZZEN FRA P3

  • Når Kenneth K sætter sig bag radiopulten og starter musikquizzen op har han mere end 500.000 lyttere med sig. Siden 2006 har Kenneth K været quizmaster på DR hvor lyttere bliver udfordret med spørgsmål, der bliver præmieret hvis man gætter rigtigt. Når Kenneth K laver quizzer til privat- eller virksomhedsarrangementer behøver temaet ikke at være musik. Det kan også være emner vedrørende arbejdsdagen eller virksomhedens historie. Han styrer quizzen med hård hånd og du kan forvente en sjov og uforglemmelig aften.
  • Kenneth Karskov er hans borgerlige navn og han har været ansat i DR siden 2001. Han har lavet radio i mere end 20 år på lokalstationer og har været knyttet til Sport på 3’eren, Go’morgen P3, Kend din Klassiker og mange flere. Kendings melodien fra Rugsted og Kreutzfeldt starter MusikQuizzen på P3, der med garanti sikrer underholdning til de mere end 500.000 lyttere. Tidligere kunder siger at hans charme og professionelle indstilling gør hver quiz succesfuld uanset hvilken anledning der er tale om.

 

BOOK KENNETH K & MUSIKQUIZZEN – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Benyt formularen nederst på siden og beskriv jeres event. Har I spørgsmål vedrørende booking af MusikQuizzen så send dem endelig til os. Skriv information om lokationen, antal af gæster til festen og de andre små ting, som er så vigtige for den gode fest.
2 Efter modtagelsen af din henvendelse får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Her i er beskrevet det du skal vide for at du booke Kenneth K og MusikQuizzen. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
3 Når jeres fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind og det praktiske bliver talt igennem. MusikDJ vil foretage et uformelt opkald til jer, så alle forventninger er klarlagt inden festen starter.

tilbud på booking af Kenneth K & musikquizzen

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere den fest med Kenneth K som quizmaster. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv lidt om arrangementet, specielle behov, spilletider, placering i landet, antal dansende gæster mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timer
 Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer