GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Book Joakim Hediger til jeres næste fest eller event. Med mere end 35 år bag DJ pulten er Joakim Hediger en DJ, der kan kaldes særdeles erfaren. Han har prøvet mange forskellige typer af events og fester igennem sin karriere og har en utrolig evne til at tilfredsstille sig dansegulv med de helt rigtige musiknumre. Læs mere i det nedenstående om Joakim Hediger bag DJ pulten.

Joakim Hediger DJ Book Scene MusikDJ
Joakim Hediger DJ Book Fest MusikDJ
Joakim Hediger Profil
Joakim Hediger DJ Book Dans MusikDJ
Joakim Hediger Book DJ MusikDJ
Joakim Hediger DJ Book Lej MusikDJ
Joakim Hediger Lej DJ MusikDJ
Joakim Hediger Musikdj
 

BOOK DJ JOAKIM HEDIGER

  • Joakim har prøvet stort set det meste i sin 35 årige DJ-karriere. Fra mindre fester i hele Danmark til én fyldt Rådhuspladsen med over 35.000 tilskuere. Derudover har Joakim Hediger også spillet som support og opvarmning til en lang række danske artister, hvor Zididada kan nævnes som én af sværvægterne. Firmafester i udlandet, natklubber i Kenya og et utal af forskellige fester og events kan Joakim skrive på sit CV.
  • Jokim Hediger har en forkærlighed for de funky og latinsk-inspirerede rytmer. Når det gælder musikken til en god fest har Joakim Hediger sit speciale i 70’er, 80’er, 90’er krydret med de nyere hits man kender fra radioen. Doobie Brothers, Mojo, David Guetta, Bee Gees og The Thramps er blot nogle få af de artister du kan lytte til med Jaokim bag pulten. Har man et ønske når Joakim står bag pulten er han ikke bleg for at imødekomme det. Joakim kan bookes til bryllupper, firmafester, fødselsdage og receptioner

 

BOOK DJ JOAKIM HEDIGER – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Benyt nedenstående formular og beskriv jeres event. I sidder muligvis med spørgsmål vedrørende booking af Joakim Hediger. Skriv disse til MusikDJ, samt information om lokation, antal af gæster, dato og de andre små ting som er så vigtige for det gode event.
2 Efter modtagelsen af din henvendelse får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Her i er beskrevet det du skal vide for at du booke DJ Joakim Hediger. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
3 Når jeres arrangementet nærmer sig skriver MusikDJ for at starte forberedelserne. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Joakim vil foretage et uformelt opkald til jer, så alles forventninger er klarlagt inden festlighederne starter.

Modtag tilbud på booking af Joakim Hediger

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere den fest med Joakim Hediger som DJ. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv lidt om arrangementet, specielle behov, spilletider, placering i landet, antal dansende gæster mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer