GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Er du ved, at planlægge en fest og synes du det er uoverskueligt, at lave en playliste? Vil du leje en DJ i Viborg, er MusikDJ stedet for dig. Vi kan tilbyde en kompetent DJ med professionelt anlæg, lys og lækker lyd til din fest. Vi har været i branchen i mange år og har spillet til alle mulige fester, og derfor, at vi er de rette til at give dig en oplevelse dig og dine gæster vil snakke om i årevis. Størrelsen på dit arrangement er underordnet. Vi står klar, og vores DJ’s vil altid diske op med musik du kender.

Rene DJ I Viborg MusikDJ
DJ Viborg Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Viborg
Fest Leje Af DJ Viborg MusikDJ
DJ Viborg DJ Fest Musikdj
DJ Viborg Pult Musik
DJ Viborg Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Viborg
 

DJ I VIBORG – TIL DEN LYSE MORGEN

  • Det væsentligste ved en DJ til din fest i Midtjylland er musik du kan danse til natten lang, og det skal være musik efter dig og dine gæsters behov. Hos MusikDJ mener vi, at kundens behov er det vigtigste og derfor forsøger vi altid, at finde ud af hvilken musik der sætter benene i gang hos dig til din fest, og vores holdning er, at en tæt dialog er den bedste strategi. Det er fundamentet for en succesfuld fest med DJ, at vi holder en god kommunikation og en forventningsafstemning, så du får hvad du forventer og er glad og tilfreds.
  • MusikDJ arbejder ud fra følgende motto: Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Med dette motto som udgangspunkt vil vi altid opfordre dig til, at sende os en musikliste som repræsenterer den musik du ikke kan leve uden til din fest. Denne liste vil være inspiration til vores DJ som vil bygge videre på den, og sammensætte et mix der passer til dig og din fest.
  • Til din fest i Viborg, vil DJ’en hele tiden prøve, at fornemme feststemningen så den musik han spiller kan holde dansegulvet fyldt. Endvidere er han altid åben for musikønsker, og vil sørge for, at de bliver spillet så dig og dine gæster ville ønske festen aldrig skulle slutte. Når vi spiller til din fest, er det vores opgave, at sørge for fed musik og feststemning, og derfor er det vigtigt, at alt passer sammen når du lejer en DJ i Viborg.
  • Når du beslutter dig for, at leje en DJ i Viborg, er det af største betydning for os hos MusikDJ, at den personlige kontakt mellem dig og din DJ er så god som muligt. Det er væsentligt for, at du får en oplevelse af, at alt er godt forberedt, og derfor vil din DJ ringe dig op før din fest for, at drøfte din fest, snakke om specielle ønsker, behov eller indslag DJ’en skal tage i betragtning.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til din begivenhed | DJ til 30 års fødselsdag | DJ til sølvbryllup | DJ til konfirmation

Læs mere om DJ i en tilsvarende by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Midtjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Viborg. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Viborg

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Viborg

DJ Sebastian DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Viborg

DJ Mathias DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Viborg

DJ Jacob DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Viborg. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Viborg.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I VIBORG – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Viborg. Forventligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt al information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Viborg

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til, at høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer