GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Skal du holde fest og mangler du en DJ i Vejle, så er du ikke gået forgæves. Hos MusikDJ kan vi leverer en top professionel DJ med komplet anlæg, eminent lyd og fantastisk lys som vil kickstarte din fest med et brag. Med mange års erfaring i bagagen med alle typer fester, er vi de helt rette til, at give dig en helt unik oplevelse. Alle store og små fester kan vi bookes til, og vi kommer altid med den musik du vil høre.

Rene DJ I Vejle MusikDJ
DJ Vejle Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Vejle
Fest Leje Af DJ Vejle MusikDJ
DJ Vejle DJ Fest Musikdj
DJ Vejle Pult Musik
DJ Vejle Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Vejle
 

DJ I VEJLE – MUSIK NATTEN LANG

  • Hele meningen ved en DJ til din fest i Sønderjylland er i vores optik god dansemusik, som passer til dig og dine gæsters behov. Det er en fest-aften i for dig og dine gæster og hos MusikDJ ønsker vi, at finde frem til hvilken musik, der er den rigtige for dig til din fest. Det gøres ved, at have en tæt dialog fra start til slut omkring dine foretrukne musikalske genrer. Gode samtaler og en fornuftig forventningsafstemning er essentielt for, at alle detaljer omkring musikken og det mobildiskotek vi vil levere er i orden.
  • “Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser” er en sætning vi arbejder ud fra hos MusikDJ. Vi vil derfor altid bede dig lave en musikliste med dine musik ønsker, der fungerer som inspirationskilde for DJ’en. Han vil læse musiklisten igennem, forberede sig ud fra dine ønsker, og derefter bygge videre på musiklisten så den er klar til din fest.
  • Når din fest i Vejle er i fuld gang vil vi selvsagt hele tiden forsøge, at finde den rigtig musik til det rigtig tidspunkt. Vi tager med glæde imod musikønsker fra dig og dine gæster under selve festen og gør vores for, at det passer perfekt ind i den musikstil vi har forberedt. Vores formål er, at bidrage til, at din fest bliver helt fantastisk, og derfor skal musikken også passe hertil.
  • Den personlige kontakt mellem dig og din DJ til din fest i Sønderjylland er en væsentlig del af vores arbejde hos MusikDJ. Derfor vil din personlige DJ til festen ringe til dig, så i sammen kan gennemgå festen skridt for skridt. Det er her samtidig en god mulighed for, at få talt om eventuelle specielle ønsker, behov eller indslag DJ’en skal tage højde for.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til 90’er fest |  DJ til privatfest |  DJ til 40 års fødselsdag

Læs mere om en anden by hvor du kan leje DJ – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Sønderjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Vejle. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Vejle

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Vejle

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Vejle

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Vejle

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Vejle. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Vejle.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I VEJLE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Vejle. Forventeligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Vejle

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer