GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

Skal du holde fest og søger en professionel DJ med komplet udstyr kan MusikDJ hjælpe. Vi er landsdækkende mobildiskotek, som har DJ udlejning til alle typer af fester og events. Skal du afholde firmafest, privatfest, bryllup eller børnefødselsdag har vi DJ’s, som har specialiseret sig inden for de forskellige DJ-områder. I det nedenstående kan du læse mere om vores udlejning af DJ’s til netop dit fest-arrangement.

Rene DJ Mobildiskotek MusikDJ
Mobildiskotek Til Bryllup MusikDJ
DJ Udlejning MusikDJ Sjov
Bryllup Mark MusikDJ.dk
DJ Udlejning Bryllup DJ Fest Musikdj
DJ Mobildiskotek DJ Musik
Lej En DJ Fest MusikDJ
Dj Med Mobildiskotek MusikDJ Kobenhavn
 

DJ UDLEJNING – GOD DANSEMUSIK TIL DIN FEST

Hos MusikDJ er det vigtigt at vores DJ’s spiller musik til jeres ønsker og behov. Vi er til for at skabe en fest for jer og ikke omvendt. I vores DJ udlejning søger vi altid, at forventningsafstemme med dig som kunde. Det gør vi via en opfordring til dig om at lave en inspirationsliste med 15-25 musiknumre, der dirigerer os den rigtige vej.

Derudover har vores DJ’s mange års erfaring, der gør, at denne kan læse et dansegulv og spille den helt rigtige musik så dansegulvet kan forblive fyldt. Vi tager selvfølgelig imod musikønsker fra gæsterne i løbet af aftenen. I vores DJ udlejning har vi indledningsvis en tæt dialog hvor vi får vendt ønsker og forventninger til til festen og DJ’en.

Jeres personlig DJ for festen ringer dig som kunde op i ugerne op til festen. Her bliver der talt de praktisk ting igennem, såsom opsætning, placering og selvfølgelig musikken. Ved udlejning af DJ hos MusikDJ tager vores DJ’s ansvar i processen, så vi kan levere den beds mulige underholdning til jeres mærkedag i livet.

 

DJ udlejning – Anmeldelser fra glade kunder

Vores erfarne Udlejnings-DJS

Når du lejer en DJ hos MusikDJ er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode dansemusik. Alle vores udlejnings-DJ’s har erfaring og har en lang række fester med i bagagen. Dette er vigtigt, da en DJ skal være omstillingsparat og hurtigt kunne finde den rigtige musik til den givne situation. Derudover skal en DJ kunne læse et dansegulv hvor netop erfaring er essentiel.

DJ Julefrokost Benny MusikDJ

DJ Benny DJ Udlejning

MusikDJ Rene DJ Normal

DJ Rene DJ Udlejning

MusikDJ Kim DJ Til Julefrokost

DJ Kim DJ Udlejning

MusikDJ Mathias DJ Normal Julefrokost

DJ Mathias DJ Udlejning

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres arrangement.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om et bryllup anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00.
Er der tale om et fødselsdag, firmafest eller temafest anbefaler vi en spille tid fra 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for bryllup og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

UDLEJNING AF DJ – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger til udlejning af DJ’en. Derudover skal vi vide lidt om festen; hvormange forventes at komme til festen, lokation, datoen for festen og de andre ting, som er vigtige for at levere et mobildiskotek efter jeres ønsker og forestillinger.
2 MusikDJ modtager din e-mail henvendelse hvorved vi behandler informationen. Retur bliver tilsendt et tilbud med pris og andre generelle elementer omkring udlejning af DJ. På sidste side står generelle betingelse om udlejning af DJ Bekræft og lad os klare resten af arbejdet.
3 Når festdatoen nærmer sig sender MusikDJ en opfølgende mail. Eventuelle ændringer noteres og jeres DJ ringer jer op, ekstra udstyr bookes på og andre praktikaliteter bliver talt igennem. For at sikre den rigtige dansemusik tales musikprofilen igennem så alle er på samme bølgelængde.

Modtag gratis tilbud på DJ Udlejning

Har du spørgsmål eller har interesse i leje af DJ fra MusikDJ, skriv da en mail via nedenstående kontaktformular. Skriv lidt om festen, dato, sted i landet og hvad vi ellers bør vide. Vi vender tilbage inden for 24 timer med skriftligt oplæg på udlejning af DJ hvor pris, lys og lyd er uddybet.
* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer