GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Leder du efter en DJ i Tune, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MusikDJ kan vi leverer en professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys som helt sikkert vil spille din fest op helt fra starten. Med mange års erfaring med alle typer af fester, er vi klædt godt på til, at give dig den bedste oplevelse muligt. Vi kan bookes til alle typer fester, og vi kommer med en kuffert fuld af alverdens musikgenre.

Rene DJ I Tune MusikDJ
DJ Tune Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Tune
Fest Leje Af DJ Tune MusikDJ
DJ Tune DJ Fest Musikdj
DJ Tune Pult Musik
DJ Tune Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Tune
 

DJ I TUNE – DIN FEST, DIN MUSIK

  • Kendetegnet ved en DJ til din fest i Hovedstadsområdet er efter vores overbevisning god dansemusik, som passer til dig og dine gæster. Det er en fest-aften for dig og hos MusikDJ prøver vi at afdække hvilken form for musik, der er den perfekte til lige netop din fest. Dette mener vi gøres bedst ved, at have en tæt dialog inden festen omkring dine foretrukne musikalske genrer. Forventningsafstemning og en god samtale er essentiel så alle elementer vedrørende musikken og den DJ vi leverer er fuldstændig som det skal være.
  • Vi arbejder ud fra en sætning – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Vi vil derfor altid opfordrer dig til at lave en musikliste med de numre du ikke kan undvære, der vil fungerer som inspirationsliste til DJ’en. DJ’en vil læse musiklisten igennem, forberede sig, og bygge videre på den inden selve festen, så musikken sidder lige i skabet.
  • Når datoen for din fest i Tune langt om længe er kommet, skal vi selvfølgelig hele tiden afkode stemningen og spille den rigtig musik til det rigtig tidspunkt. Vi tager hellere end gerne imod musikønsker fra gæsterne til festen og gør vores for, at det passer ind i den musikstil der er blevet aftalt. Vi har til formål at skabe den fedeste fest for dig og derfor skal musikken også skal afstemmes dertil.
  • Den personlige kontakt mellem dig og din DJ til din fest i Hovedstadsområdet prioriterer vi meget højt hos MusikDJ. Derfor ringer din personlige DJ til dig hvor i taler sammen direkte og får gennemgået festen punkt for punkt. Det er samtidig et godt tidspunkt, at få talt om eventuelle specialønsker eller indslag der måtte være til festen.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til 60 års fødsesldag |  DJ til børnefest |  DJ til firmafest.

Læs mere og book DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Slagelse | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Tune. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Tune

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Tune

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Tune

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Tune

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Tune. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Tune.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ TUNE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Tune. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Tune

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer