GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Skal du afholde et arrangement og mangler du en DJ i Taastrup? MusikDJ kan tilbyde et væld af top professionelle DJs komplet med lyd og lys, der kan fyre op under dig og dine gæster fra starten. Hos MusikDJ mener vi, at ingen fest er for lille eller for stor. Sammen med dig kan vi sørge for, at din fest vil gå over i historien og vil være et samtaleemne mange år fremover. Vores DJs kan bookes til alle former for fester og kommer med favnen fuld af musik.

Rene DJ I Taastrup MusikDJ
DJ I Taastrup Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Taastrup
Fest Leje Af DJ I Taastrup MusikDJ
DJ I Taastrup DJ Fest Musikdj
DJ I Taastrup Pult Musik
DJ I Taastrup Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Taastrup
 

DJ I TAASTRUP – FOR FULD UDBLÆSNING

  • Når du skal leje en DJ i Storkøbenhavn er det alpha og omega, at dansemusikken der spilles kan få alle ud på dansegulvet, helst hele natten. Prioriteten hos MusikDJ er, at din fest bliver så vellykket som muligt, og derfor bruger vi rigtig meget energi på, at finde ud af hvilken form for musik du ønsker skal spilles til din fest. Vi mener derfor, at en god og tæt kommunikation er vigtig således, at vi sammen kan komme frem til den helt rigtige musik til din fest. En gensidig udveksling af inspiration kan hjælpe os til netop dette.
  • Hos MusikDJ vil vi altid bede dig om, at sende os en inspirationsliste med alle de numre du ikke kan undvære. Grunden til dette er, at vi mener at den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Din musikliste vil fungere som inspiration for din DJ, og han vil arbejde videre på den, så musikken til din fest er alt hvad du turde håbe på.
  • Når din fest er rigtig godt i gang vil din personlige DJ tilpasse musikken til stemningen og dig og dine gæster, så dansegulvet hele tiden er fyldt. Hvis dig eller dine gæster har specielle musikønsker, skal i ikke tøve med, at give dem til DJ’en. Han vil sørge for, at passe dem ind på de helt rigtige tidspunkter. Når du lejer en DJ hos MusikDJ betragter vi det som vores fornemste opgave, at skabe en god stemning og holde festen på kogepunktet. Hele natten.
  • Grundstenen for et godt samarbejde er en god kommunikation og personlig kontakt mellem dig og din DJ. Din DJ vil derfor kontakte dig kort før din fest så i kan tale sammen direkte og sammen finde frem til det helt rigtige set-up til din fest. Har du specielle forespørgsler eller er der arrangeret et sjovt indslag kan du informere din DJ om dette samtidig med, at i foretager en forventningsafstemning så alt er tilrettelagt ned til mindste detalje til din fest.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til temafest |  DJ til privatfest |  DJ til konfirmation |  DJ til julefrokost

Lej DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Slagelse | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Taastrup. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Kim Horn Bornefest

DJ Mikkel Børnefest DJ

DJ Peder Fest 60 Års

DJ Peder Fødselsdags DJ

DJ Julefrokost Benny MusikDJ

DJ Benny DJ Privatfest

MusikDJ Rene DJ Normal

DJ Rene DJ Julefrokost

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Taastrup. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 80’er fest fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen ligger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Taastrup.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I TAASTRUP – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Taastrup

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer