GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Hvis du mangler en DJ i Svenstrup er du ikke gået forgæves. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys som helt sikkert vil spille din fest op lige fra starten. Med mange års erfaring med forskellige typer af fester, er vi klædt rigtig godt på til, at give dig den en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi spiller til alle former for fester og vi kommer med et hav af musikgenre og musikkendskab i lommen.

Rene DJ Svenstrup MusikDJ
DJ Svenstrup Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Svenstrup
Fest Leje Af DJ Svenstrup MusikDJ
DJ Svenstrup DJ Fest Musikdj
DJ Svenstrup Pult Musik
DJ Svenstrup Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Svenstrup
 

DJ I SVENSTRUP – MUSIKKEN TIL DIN FEST

  • Det er kendetegner en DJ til din fest i Nordjylland er efter vores mening god dansemusik, som passer til dine og dine gæsters behov. Det er en fest efter dit hoved og hos MusikDJ er det vigtigt for os, at få frem hvilken musik, der er den rigtige til lige netop din fest. Det gøres ved at have en tæt dialog med dig inden festlighederne omkring dine foretrukne musikalske genrer. En god samtale og en forventningsafstemning er afgørende så alle afkroge vedrørende musikken og det mobildiskotek vi leverer er som det skal være.
  • Vi arbejder ud fra følgende sætning – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Derfor opfordrer vi dig altid til at lave en ønskeliste med musikgenre, der fungerer som inspirationsliste til DJ’en. Han vil læse din liste igennem, forberede sig, og bygge videre på musiklisten inden den store fest.
  • Når festen løber af staben i Svenstrup bestræber vi os hele tiden på, at finde den rigtig musik til det rigtig tidspunkt og selvfølgelig til den rigtige stemning. Vi tager gerne imod musikønsker fra gæsterne til festen og sørger for, at det passer ind i den musikstil vi allerede har snakket om tidligere. Vores vigtigste job er, at skabe den helt rigtige fest for dig og derfor skal musikken naturligvis afstemmes dertil.
  • Den personlige kontakt mellem dig og vores DJ til din fest i Nordjylland prioriterer vi meget højt hos MusikDJ. Derfor vil din personlige DJ til festen give dig et opkald hvor i taler sammen direkte og får gennemgået festen punkt for punkt. Dette opkald er samtidig en god mulighed for, at få talt om eventuelle specialønsker, festlige indslag eller andet.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til sølvbryllup |  DJ til børnefest |  DJ til 30 års fødselsdag.

Lej DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Nordjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Svenstrup. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Svenstrup

DJ Jacob Fødselsdags DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Svenstrup

DJ Mikkel Bryllups DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2 Svenstrup

DJ Ronni DJ til 50 års

DJ Julefrokost Benny MusikDJ Svenstrup

DJ Benny DJ til Julefrokost

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Svenstrup. Prisen afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 70’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Svenstrup.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I SVENSTRUP – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Svenstrup. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Svenstrup

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer