GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Sidder du og planlægger den ultimative fest og mangler du prikken over i’et? En DJ i Svendborg står klar til at hjælpe dig. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en professionel DJ med masser af erfaring, al den fede musik og fascinerende lys til din fest. MusikDJ har et arsenal af DJs som kan give din fest det ekstra element som gør den til noget helt særligt. Vi kan hyres til alle former for fester, og vi kommer med alle de fede features til din fest. Desuden er ingen fest for lille eller for stor.

Rene DJ I Svendborg MusikDJ
DJ I Svendborg Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Svendborg
Fest Leje Af DJ I Svendborg MusikDJ
DJ I Svendborg DJ Fest Musikdj
DJ I Svendborg Pult Musik
DJ I Svendborg Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Svendborg
 

DJ I SVENDBORG – DANS OG MUSIK

  • God dansemusik er i vores optik det aller vigtigste ved en DJ til din fest på Sydfyn. Det skal være musik som er lige præcis det du og dine gæster har behov for. Festen er for dig og dine gæster og derfor vil vi hos MusikDJ forsøge, at finde ud af hvilken form for musik du mest af alt vil høre. Den bedste fremgangsmåde for dette er en tæt dialog og god kommunikation. Personlige samtaler og en sund forventningsafstemning er det bedste værktøj til, at finde frem til dine yndlings genre og dine behov, så din fest bliver eminent.
  • Vi har i alle år arbejdet ud fra den samme sætning – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. De bedste forberedelser indebærer blandt andet, at du sender os en liste med 20-25 musiknumre du absolut ikke kan undvære til din fest. Din DJ vil lytte listen igennem og bygge videre på den, så musikken passer til din smag.
  • Til din fest i Svendborg er det vigtigt, at musikken passer til stemningen. Så imens dig og dine gæster giver den gas på dansegulvet, vil DJ’en hele tiden aflæse stemningen og spille den rigtige musik på det rigtige tidspunkt. Dig og dine gæster er altid mere end velkomne til, at afgive musikønsker til DJ’en hen over aftenen, og han vil sørge for, at passe dem ind så festen og stemningen holdes så højt som muligt. Det er vores opgave, at skabe rammerne for en fest på kogepunktet og derfor er det vigtigt, at musikken passer perfekt.
  • En af de ting vi prioriterer meget højt hos MusikDJ er den personlige kontakt mellem dig og din DJ til din fest på Sydfyn. Derfor ringer din personlige DJ dig op, så i kan tale sammen direkte om eventuelle specielle forhold, indslag eller unikke musiknumre du ønsker til din fest. På den måde kan vi sørge for, at alt kører som smurt til din fest.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til børnefest |  DJ til sølvbryllup |  DJ til gymnasiefest

Lej DJ i en anden by – DJ på Fyn | DJ i Odense | DJ i København | DJ i Århus | DJ i Aalborg

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Svendborg. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Horsens

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Horsens

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Horsens

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Horsens

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Svendborg. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Svendborg.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I SVENDBORG – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Horsens. Forventeligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Svendborg

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer