GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
  • Hjem
  • DJ i Sønderborg
Har du brug for en DJ i Sønderborg, kan MusikDJ hjælpe dig. Vi kan tilbyde en yderst professionel DJ med komplet anlæg, lækkert lys og fed lyd til dig fest. Vi har mange års erfaring med alle former for fester, og dette gør, at vi er i stand til at give dig en oplevelse du sent vil glemme. Der er intet arrangement for stort eller småt, og vores DJ’s kommer med kufferten fyldt med musik.

Rene DJ I Sønderborg MusikDJ
DJ I Sønderborg Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Sønderborg
Fest Leje Af DJ Sønderborg MusikDJ
DJ Sønderborg DJ Fest Musikdj
DJ Sønderborg Pult Musik
DJ Sønderborg Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Sønderborg
 

DJ I SØNDERBORG – ALTID FED MUSIK

  • God dansemusik er omdrejningspunktet ved en DJ til din fest i Sønderjylland, og det skal naturligvis passe til dig og dine gæster. Hos MusikDJ har vi kunden i fokus og derfor forsøger vi altid, at finde ud af præcis hvilken musik der er den helt rigtige til din fest, og vi mener, at en tæt dialog er vejen frem. Det er afgørende for din fest, at vi får ført en god samtale og en forventningsafstemning, så alt til din fest er præcis som du vil have det.
  • Hos MusikDJ har vi et motto: Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Dette motto er grunden til, at vi altid vil bede dig sende os en musikliste, som vores DJ vil bruge til inspiration. Han vil bygge videre på den, og sørge for, at al musikken passer til dig og din fest.
  • Bedst som dig og dine gæster er i fuld gang med at danse til din fest i Sønderborg, vil vores DJ hele tiden sørge for, at tilpasse musikken til stemningen og til dig og dine gæster. Vi tager altid gerne imod musikønsker i løbet af festen, og vil flette disse ind så de spilles på det helt rigtige tidspunkt. Vores opgave er, at sørge for at din fest bliver uforglemmelig og derfor skal det hele selvfølgelig passe perfekt sammen.
  • Når du skal leje en DJ i Sønderborg til din fest, er det vigtigt for os hos MusikDJ, at vi får skabt en personlig kontakt mellem dig og din DJ. Det er en høj prioritet, og derfor vil din DJ ringe dig op kort før din fest for, at gennemgå din fest punkt for punkt, og samtidige tale med dig, om eventuelle specielle ønsker, behov eller indslag du ønsker DJ’en skal tage højde for.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til børnefest |  DJ til julefrokost |  DJ til temafest.

Lej DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Sønderjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Sønderborg. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Sønderborg

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Sønderborg

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Sønderborg

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ Sønderborg

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Sønderborg. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Sønderborg.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I SØNDERBORG – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i sønderborg. Forventligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Sønderborg

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer