GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Du står midt i planlægningen af dit livs fest og føler, at der mangler noget ekstra. Kender du det? Det er højst sandsynligt en DJ i Søborg du leder efter. Hos MusikDJ kan vi tilbyde et væld af professionelle DJs med alt hvad det indebærer. Komplet anlæg, fede lys og virkelig god lyd kan spille din fest op til højeste niveau. Med rigtig mange års erfaring i bagagen er vi i stand til, at tilbyde lige præcis det du leder efter.

Rene DJ I Søborg MusikDJ
DJ I Søborg Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Søborg
Fest Leje Af DJ I Søborg MusikDJ
DJ I Søborg DJ Fest Musikdj
DJ I Søborg Pult Musik
DJ I Søborg Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Søborg
 

DJ I SØBORG – ALTID KLAR PÅ FEST

  • Efter vores mening er god dansemusik et af de vigtigste elementer når du lejer en DJ til din fest i Storkøbenhavn. Siden det er din fest det hele handler om, er det rigtig vigtigt for os, at vi kan tilbyde det du har behov for. Derfor mener vi, at en god og tæt kommunikation og en sund forventningsafstemning er de grundlæggende værktøjer til, at opnå netop dette. Vi kan således finde frem til hvilken form for musik du mest af alt vil høre til din fest. Alle detaljerne skal være på plads når dig og dine gæster skal give den gas natten lang.
  • Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Dette er vores motto hos MusikDJ. Dette motto er grunden til, at vi altid vil bede dig sende os en musikliste med 20-25 numre der betyder noget specielt for dig eller som blot sætter gang i hofterne. På den måde kan vores DJ spore sig ind på, hvilken genre og måske endda specifikke numre der skal spilles til din fest, så der altid er fyldt på dansegulvet.
  • Når DJ’en arbejder til din fest i Søborg, og dig og dine gæster er varmet op, vil han hele tiden sørge for, at aflæse stemningen i rummet. På den måde kan han sørge for, at den musik han spiller passer ind på de helt rigtige tidspunkter. Det er altid velkomment, at afgive musikønsker til DJ’en og han vil gøre sit bedste for, at passe dem ind i løbet af aftenen, og så de passer til den musikstil der er aftalt. Det er vores vigtigste opgave, at sørge for at alt er som det skal være til din fest.
  • Hos MusikDJ prioriterer vi meget højt, at der etableres en personlig kontakt mellem dig og din DJ inden din fest i Storkøbenhavn. Derfor vil han ringe til dig, så i kan tale sammen direkte og snakke om hvad der skal ske i løbet af aftenen for din fest. Her er det også en god mulighed for, at snakke om eventuelle specielle indslag eller måske en overraskelse som DJ’en skal være opmærksom på.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til 80’er fest |  DJ til privatfest |  DJ til konfirmation.

Book DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i København | DJ i Næstved | DJ på Nordsjælland | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Søborg. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Faxe

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Faxe

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Faxe

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ Faxe

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Søborg. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Søborg.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I SØBORG – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Søborg. Forventeligt antal gæster, lokation for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Søborg

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer