GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Står du og skal holde fest og synes du der mangler noget? Har du brug for en DJ i Slagelse, kan MusikDJ hjælpe dig. Vi kan tilbyde en top professionel DJ med komplet anlæg, fantastisk lys og lækker lyd til din fest. Vi har mange års erfaring med alle typer fester, og dette gør, at vi er rustet til at give dig en oplevelse du vil huske længe. Der er ingen fest for stor eller lille, og vores DJ’s vil møde op med et arsenal af musik til din fest.

Rene DJ Slagelse MusikDJ
DJ Slagelse Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Slagelse
Fest Leje Af DJ Slagelse MusikDJ
DJ Slagelse DJ Fest Musikdj
DJ I Slagelse Pult Musik
DJ Slagelse Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Slagelse
 

DJ I SLAGELSE – RAMMEN OM DIN FEST

  • Kendetegnet ved en DJ til din fest på Vestsjælland er god dansemusik, og det skal være perfekt til dig og dine gæster. Hos MusikDJ har vi kundens behov i fokus og derfor forsøger vi altid, at finde ud af hvilken musik du mener, er den rigtige til din fest, og vi mener, at en tæt dialog er essentielt for, at opnå dette. Det er afgørende for din fest, at vi får os en god samtale og en forventningsafstemning, så alt til din fest bliver præcis som du havde forestillet dig.
  • Hos MusikDJ har vi et motto: Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. På baggrund af dette motto vil vi altid vil bede dig sende os en musikliste, som vores DJ vil bruge som inspiration, så han kan finde den rigtige musik frem fra kufferten. Han vil bygge videre på den, og sørge for, at al musikken er som du ønsker til din fest.
  • Alt i mens du og dine gæster slider dansegulvet ned til din fest i Slagelse, vil vores DJ hele tiden sørge for, at musikken passer perfekt til stemningen og til dig og dine gæster. Vores DJs tager altid gerne imod musikønsker i løbet af aftenen, og vil sørge for, at disse passer ind så de spilles på det helt rigtige tidspunkt. Vores vigtigste opgave er, at sørge for at din fest forløber som du ønsker og derfor skal det hele selvfølgelig passe perfekt sammen.
  • Når du skal leje en DJ i Slagelse, er det en høj prioritet for os hos MusikDJ, at en personlig kontakt mellem dig og din DJ bliver etableret. Det er så vigtigt for, at du får en god oplevelse, og derfor vil din DJ ringe dig op kort før din fest for, at gennemgå din fest, og for at finde ud af, om der skulle være specielle ønsker, behov eller indslag DJ’en skal tage højde for.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til din begivenhed | DJ til temafest | DJ til bryllup | DJ til 50 års fødselsdag.

Lej DJ i en anden by – DJ i Roskilde | DJ i Næstved | DJ i København | DJ på Nordsjælland | DJ på Sjælland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Slagelse. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Kim Horn Bornefest Slagelse

DJ Mikkel DJ

DJ Peder Fest 60 Års Slagelse

DJ Peder DJ

DJ I Slagelse Julefrokost Benny MusikDJ

DJ Benny DJ

MusikDJ Rene DJ Normal Slagelse

DJ Rene DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Slagelse. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Slagelse.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I SLAGELSE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Slagelse. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt al information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Slagelse

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til, at høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer