GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Ønsker du at gøre din fest endnu federe med en DJ i Skive og omegn, kan du trygt stoppe med at lede. MusikDJ kan tilbyde en yderst professionel DJ med komplet anlæg, fed lyd og lækre lys-effekter, som med garanti vil holde gang i dansegulvet til din fest. Med mange års erfaring indenfor alle typer af fester, gør os i stand til, at leverer en fest du og dine gæster sent vil glemme.

Rene DJ Skive MusikDJ 1
DJ SKive Fest Lys MusikDJ 1
DJ MusikDJ Sjov Skive
Fest Leje Af DJ Skive MusikDJ 1
DJ Skive DJ Fest Musikdj 1
DJ Skive Pult Musik 1
DJ Skive Fest Kram MusikDJ 1
Dj MusikDJ Skive
 

DJ I SKIVE – ULTIMATIV FEST

  • Musikken er oftest det der gør en fest endnu bedre. Til din fest med DJ i Midtjylland kan vi levere fede beats, god dansemusik og lækre lys effekter, som passer til din fest og dig og dine gæster. Dine behov og ønsker vil skabe rammen om hvilken musik der skal spilles til din fest i Skive. Det er vigtigt for os hos MusikDJ, at vi finder den helt rigtige musik til din fest og derfor ønsker vi, at føre en tæt dialog med dig inden det går løs, så vi kan finde ud af, hvilken musik du mener er den rigtige. En personlig kontakt og forventningsafstemning er nogle af de ting der er enormt vigtige og er det der gør os i stand til, at leverer præcis det du ønsker når du booker en DJ i Skive.
  • Forberedelse er grobund for en god fest. Derfor vil vi altid bede dig om, at sende os en liste med de musik numre du bare ikke kan undvære, og måske endda de numre du absolut ikke vil høre. Din personlige DJ vil herefter læse listen igennem og bygge videre på den, så han får sammensat en setliste med musik der vil sætte gang i hofterne hos dig og dine gæster.
  • Alt i mens dig og dine gæster er ved, at danse jeres tøj i laser, vil DJ’en sørge for hele tiden, at tilpasse musikken og lyset til stemningen og dermed sørge for, at dig og dine gæster bare ikke kan stå stille. DJ’en tager altid imod musikønsker fra dine gæster, og vil sørge for at passe dem ind på de rigtige tidspunkter. Vores fornemste opgave er, at sørge for at din fest er vellykket, og at du vågner dagen efter med et minde for livet.
  • Den personlige kontakt mellem dig og DJ’en er uundværlig, og noget vi prioritere højt. Dette er også derfor din helt personlige DJ vil ringe til dig, så i sammen kan finde frem til hvordan du ønsker din fest skal forløbe. Her er det også en god mulighed for, at få snakket om eventuelle specielle ønsker, indslag eller andet DJ’en skal være klar over. Sammen kan i gennemgå festen skridt for skridt, så alt bliver som du ønsker det.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til begivenheder |  DJ til 80’er fest |  DJ til 40 års fødselsdag |  DJ til kobberbryllup

Book DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Midtjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Skive. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Ronni DJ Sjov Temafesten Skive

DJ Ronni DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Skive

DJ Mathias DJ

MusikDJ Kristian DJ I Skive 40 Ars

DJ Kristian DJ

DJ Mikkel 30 Års FødselsdagMusikDJ Skive

DJ Mikkel DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Skive. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Skive.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I SKIVE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest. Forventeligt antal gæster, lokationen for festen, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Skive

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer