GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Har du planlagt din næste fede fest og mangler du en DJ? Hos MusikDJ kan vi hjælpe dig med en DJ i Skibby. Vi kan leverer en professionel DJ inklusive alt. Komplet anlæg, fed lys og lækkert lys som kan holde dansegulvet i gang til den lyse morgen. Med mange års erfaring inden for branchen er vi i stand til, at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige. En DJ fra MusikDJ kan hyres til alle slags fester og vi kommer med et bagkatalog fyldt med fed musik til din fest.

Rene DJ I Skibby MusikDJ 1
DJ Skibby Fest Lys MusikDJ 1
DJ MusikDJ Sjov Skibby
Fest Leje Af DJ Skibby MusikDJ 1
DJ Skibby DJ Fest Musikdj 1
DJ Skibby Pult Musik 1
DJ Skibby Fest Kram MusikDJ 1
Dj MusikDJ Skibby
 

DJ I SKIBBY – DEN FEDESTE MUSIK TIL DIN FEST

  • I vores øjne er god dansemusik en af de elementer der gør din fest ekstra fed. Derfor er det vigtigt for os, at din personlige DJ til din fest i Nordsjælland spiller musik der kan sætte gang i festen for dig og dine gæster. Det er din fest og derfor er det vores pligt, at finde frem til hvilken form for musik du ønsker skal spilles på din aften. Via tæt dialog og en god samtale kan vi sammen klarlægge hvilke ønsker, behov og krav du har til stemningen og musikken til din fest.
  • “Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser” er vores motto hos MusikDJ. Dette motto er også årsagen til, at vi vil bede dig sende os en liste med alle de musiknumre du bare ikke kan undvære til din fest i Skibby. Ud fra denne liste vil DJ’en sammensætte en setliste som passer til dine behov, og den stemning du ønsker skal herske til din fest.
  • Når danseskoene er kridtet og hofterne er gået i selvsving til din fest, vil vores DJ i Skibby hele tiden forsøge, at aflæse dansegulvet og stemningen og på den måde tilpasse musikken i løbet af aftenen. Han eller hun tager desuden altid gerne imod musikønsker fra dig og dine gæster og vil spille disse på det helt rigtige tidspunkt, så det hele spiller perfekt.
  • Den personlige kontakt mellem dig og din personlige DJ er den bedste måde, at finde frem til hvad dine behov er til din fest i Nordsjælland. DJ’en vil derfor give dig et opkald, hvor i sammen kan finde ud af hvad du har af forventninger, og hvordan du ønsker aftenen skal forløbe. Dette er også en god mulighed for, at snakke om eventuelle specialønsker eller indslag DJ’en skal tage højde for.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til 60 års fødselsdag |  DJ til julefrokost |  DJ til temafest.

Læs og book en DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Nordjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Skibby. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Skibby

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Skibby

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Skibby

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Skibby

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Skibby. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Skibby.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I SKIBBY – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Skibby. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Skibby

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer